Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakolyczekkk

Skonczyl w ustach i we mnie wszedl

Polecane posty

Gość Smakolyczekkk

Witam mam mały problem partner skończył w moich ustach, a nastepnie minęło pół godziny i wszedł we mnie. Wykonał kilka ruchów może z minutke to trwało i nie skończył. Wydaje mi się ze były to moje dni płodne i teraz się trochę obawiam... Czy są duże szanse, że będzie z tego dzidzia. Proszę o odpowiedzi.

Gość gość
Szanse są. W cewce moczowej zostały zdolne do zapłodnienia plemniki z poprzedniego wytrysku.

Gość Smakolyczekkk
Mam nadzieje że jest to zbyt mała ilość i ze owulacje miałam dwa dni wcześniej, tylko to może mnie uratować

Gość Smakolyczekkk
Jakby ktos miał podobne problemy i chciałby podzielic się skutkami to będę wdziecna

Gość gość
Gratuluje :D

Gość gość
szanse sa, ale bardzo niewielkie wlasnie ze wzgledu na zbyt mala ilosc plemnikow. nie stresuj sie tylko czekaj na okres :) w ciaze wcale tak latwo nie jest zajsc

Gość Smakolyczekkk
Zawczasu gratulacji nie przyjmuje;-)

Gość gość
głupia d****a, jeszcze się chwali że zamiast w zadek to w gębę ją pociska, ble...........

Gość gość
haha :o

Gość gość
C**a i gęba służą ci do tego samego

Gość zfsfsfsfsfs
Dlaczego glupia d****a - Kazdy kurna tu taki swiety!!! nudzni jestescie- autorko podziwiam ja swojemu facetowi robie loda ale spermy nie polkne chociaz by mnie mieli zazynac. Odtraca mnie zapach i smak ( probowalam raz) ... w ciaze nie zajdziesz bo plemniki dlugo nie zyja na zawnatrz po za tym jezeli uprawiasz seks bez zabezpieczenia to zawsze jest mozliwosc ciazy. Proste nie chcesz dzieci zabezpieczaj sie prezerwatywy drogie nie sa.

Gość zfsfsfsfsfs
po za tym w ciaze nie jest tak latwo zajsc to tylko jeden dzien ktory sprawia ze zajdziesz... my np staramy sie od roku i nic.

Gość Smakolyczekkk
Dzięki za obrone, mnie sie nie chce z nimi dyskutowac, każdy robi tak jak lubi. Wiesz ja tez nigdy nie mogłam się przelamac, ale jak juz raz sie przelamalam to jest ok. Używamy prezerwatyw ale trochę nas niestety ponioslo

Gość zfsfsfsfsfs
Znaczy sie ja na poczatku swojemu facetowi tez robilam ta przyjemnosc i polknelam raz lub dwa ale jakos no nie moge zbiera mnie na wymioty. Wiem ze moj facet bylby zadowolony jak nic jak bym mu takie cos zaproponowala ale niestety... Nie powinnas zajsc w ciaze to nie takie proste. Po za tym na przyszlosc moja rada to zeby wycieral po kazdym wytrysku.

Gość gość
Wycierał cewkę moczową w środku? :D

Gość gość
zfsfsfsfsfs - pojęcia nie masz o płodności i zachodzeniu w ciążę, więc daruj sobie udzielanie porad.

Gość gość
albo dzidzia albo dzida

Gość zfsfsfsfsfs
gość zfsfsfsfsfs - pojęcia nie masz o płodności i zachodzeniu w ciążę, więc daruj sobie udzielanie porad. x x Masz racje wiele nie wiem ... ale wiem ze jajeczkowanie jest tylko raz w miesiacu. plemnik moze przezyc od 3 do 5 dni jezeli warunki sa dobre. Watpie czy zajdzie w ciaze - Prosze daj nam jakies rady i poready bo z Twojej wypowiedzi mozna zrozumiec ze jestes expertem.

Gość gość
Udzieliłam rzetelnej odpowiedzi na zadane pytanie. Nie zamierzam dyskutować jakie to zajście w ciążę jest łatwe lub trudne, bo wiem, że jest to kwestia indywidualna i nie ma żadnego znaczenia to, że 1000 par długo się stara i zajść w ciążę nie może. To nie jest matematyka.

Gość Smakolyczekkk
W naszym kraju nawet normalnie, tolerancyjnie nie można porozmawiać. Ja nie chciałam wejść z Wami w denną dyskusję to kogoś innego pocisnęłyście... Ja nie potrzebowałam eksperta bo udałabym się do ginekologa. Chciałam z Wami pogadać podtrzymać się na duchu i jakoś przetrwać czas do planowanego okresu. Pogadać czy może ktoś znal podobne przypadki, nie musicie się od razu prześcigać kto jest mądrzejszy. Bo najmadrzejszy na naszym świecie nie żyje.

Gość gość
Na XX zjeżdzie Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego Powiedziano Hasło"Zeby nie te zeby byłaby D**a z gęby"

Gość Prohibicjaaaaa
Mam ten sam problem i też obawiwm się o ciążę zobaczymy jak sytuacja się potoczy

Gość gość
Teraz wystepuje zapłodnie w cipce i gebie,a niektóre muszą in vitro

Gość gość
Będzie ciążą mnoga jedna w macicy a druga w zołądku

Gość gość
weźcie sobie darujcie....przecież ona normalnie pyta....każdy robi to co lubi i jak lubi. Ciekawe czy WY jesteście tacy święci i zawsze robicie to po Bożemu?? Masakra co wy piszecie. A ty dziewczyno uważaj na drugi raz....bo szkoda tylko twojego stresu teraz.

Gość gość
Po Bozemu to nie ma bzykania przed ślubem

Gość Smakolyczekkkk
Po Bożemu to nudno...

Gość gość
Dziewczyny Proszę powiedzcie czy jeżeli byłyby to dni płodne to jeśli mężczyzna włożyczlonka z 20 minut po tym jak doszedł to duże sa szanse? Czekam na okres i wariuje, czy po tygodniu mogę zrobic juz test?

Gość gość
Duże. Test najwcześniej po dwóch tygodniach. Po tygodniu żaden nie wykaże ciąży.

Gość gość
Zależy do której dziury