Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość badaczkakucaczka

jak badacie szyjke macicy

Polecane posty

Gość badaczkakucaczka

ja to robie zawsze w pozycji kucajace, wyczytalas, ze najlepiej oprzec jedna noge np; o krzeslo lub wanne i teraz nie wiem czy te moje badania mialy sens, jak myslicie ?

Gość gość
Szyjkę bada lekarz vbo on się na tym zna. A ty grzebiąc tam paluchami tylko się grzyba na bawić możesz..durna

Gość badaczkakucaczka
sama jestes durna. Jesli robi sie to czystymi rekami to nic sie nie stanie. Predzej grzyba sie nabawisz jak facet sie tydzien nie umyje :P

Gość gość
ooooo, jak masz takiego co się tydzień nie myje, to współczuję, normalny myje się przynajmniej raz dziennie :-P

Gość gość
to nie wiem jakimi facetami sie spotykasz co tydzin sie nie myja,ja takiemu teki bym nie dala dotknac a co dop isc z nim do lozka

Gość gość
sorki za literowki *ręki

Gość gość
Moj się myje codziennie wiec nie mam z ty, problemu:-) a ty autorki skoro jesteś taka doświadczona 'w nie myciu' się facetów to wspolczuje haha

Gość gość
Ja badam szyjke tylko u ginekologa,nie kumam zabawy polek w lekarzy

Gość badaczkakucaczka
moj jest bardzo higieniczny, tak ja i ja. Temat dotyczy czego innego dziewczyny.

Gość gość
Logicznie patrząc nie ma potrzeby badać szyjkę samemu. Owszem możesz wyczuć czy jest np miękka czy twarda ale nie jesteś lekarzem wiec niczego nie stwierdzisz. A druga sprawa ew ciazy nawet jesli ma sie kkracajaca szyjke nie pchajcie tam palcow to tylko zaszkodzi

Gość badaczkakucaczka
ja wlasnie chce zajsc w ciaze i dlatego badam. Wiem kiedy mam otwarta, a kiedy zamknieta, kiedy wysoko i kiedy nisko. Tylko robie to kucajac, a wyczytalam,ze trzeba na stojaco i dlatego pytam,bo chcialam poznac opinie innych dziewczyn.

Gość gość
Lepiej zapytaj o opinię lekarza, bo widzisz jakie chamstwo tutaj jest. Ja niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie.

Gość badaczkakucaczka
Masz racje. Za niedlugo sie wybieram, wiec porozmawiam z nim o tym.