Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak wiele bialych kobiet jest w zwiazkach z czarnymi

Polecane posty

Gość gość

czy nie jest to zwiazane z nacznej mierze ze czrani nie sa niesmiali, nie obawiaja sie kobiet, podchodze i od razu rozmawiaja kiedys zwrocilem uwage na jedna dziewczyne a jeden czarny powiedzial idz i po prostu wez

Gość gość
mieszkam w Londynie 8 lat jesli chodzi o ich urode to nie jest tak ze sa nieatrakcyjne wiele jest ladnych ale takz esporo brzydkich, zreszta niektore wiaza sie z desperacji, ale masa dziewczyn jest naprawde ladna znalem takie i takie przypadki

Gość gość
nie, sa takze angielki rownie innej dziewczyny z naszej czesci Europy

Gość gość
Ja bym nie mogła z murzynem, są dla mnie aseksualni Jacyś obrzydliwi jeśli chodzi o bliższy kontakt, nie mówię o zwykłej rozmowie Może to czysta biologia, inna rasa i już odpada

Gość gość
Bo są egzotyczni, ale do chowania owoców tej egzotyki szukają już białych, najlepiej krajanów ;-)

Gość gość
Zwiazuja się bo licza na czarny będzie miał wielkiego kootasa miedzy nogami.

Gość gość
...dodaj do tego że zakłamani są jeszcze, pociskają pasztetom dokładnie to co by chciały usłyszeć od królewicza na białym koniu czy tam kabriolecie a po wszystkim śmieją się z nich że takie naiwne :-)

Gość gość
Zresztą najczęściej nawet się nie mają jak dogadać, pomerdają coś łapami, poprzewracają oczami i idiotki wyskakują z majtek, ale to przecież miłość ;-)

Gość gość
Nie wiem jak to jest u kobiet ale marzę aby dosiąść taką mulatkę z piękną odstającą pupą .

Gość gość
Czują że żyją? To dlaczego później proszą ambasady, konsulaty, o pomoc w powrocie do tej zapyziałej ojczyzny na mój koszt jako podatnika bo ten cudowny były ukochany nie raczy jej dać na bilet, i jeszcze ciągną za sobą małych bambusów w formie chyba posagu dla krajowego szczęśliwca :-)

Gość gość
Egzotyczni myślą dokładnie o tym samym, dosiadaniu a nie żadnej miłości :-)

Gość gość
czarna małpa podnsi w swczach wartość własną bo rÓÓcha białą co dla jego pszotkÓF było niedostępne i nie do pomyslenia by biała zborsÓczyła się z rasą niższą...tz posłÓgaczy,zamiataczy,parobków...tempe dzidy som sÓÓki