Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tkliwy ząb

Polecane posty

Gość gość

Byłam u dentysty 8 sierpnia aby wymienić plomby amalgamatowe na białe w 5,6 i 7 i problem jest taki,że minął już miesiąc ,a ja nie mogę gryźć tymi zębami. Nie bolą mnie,ale nie pogryzę nimi nic bo są tkliwe i mam uczucie "nerwa na wierzchu".Nie wiem jak to inaczej opisać.I teraz nie wiem czy dentystka cos spieprzyła czy to przejdzie po jakimś czasie? Bo mam juz lekkiego nerwa. W koncu poszłam z zębami,które mnie nie bolały ,a wyszłam z bolącymi!...jestem wściekła

Gość gość
przejdzie Ci, mnie tez bolaly zeby po kanalowym czasem nawet wiele miesiecy, a teraz mam juz spokoj od dawna. Raz mi wsadzila plombe to mnie ząb bolal przy gryzieniu chyba przez miesiąc, w koncu przeszlo samo.

Gość gość
ale to nie było kanałowe,zwykła wymiana plomb...ale dzieki,pocieszyłaś mnie

Gość gość
ja tez nie mialam kanalowego, po prostu w jednym zębie mialam dosc gleboką dziurę, dentystka mi wsadzila plombe i potem przez miesiąc ten ząb bolal mnie przy gryzieniu, ale w koncu przeszlo ;)

Gość gość
Jak dentystka wymieniała mi amalgamat na białą plombę to powiedziała,że jak będzie tkliwy to konieczne będzie kanałowe leczenie, ale na szczęście nie bolał

Gość gość
im tak zależy na tym kanalowym bo z tego mają kupę kasy

Gość gość
to dwie stówy ode mnie wyszarpała,i teraz konieczne będzie kanałowe????? prędzej ona chyba w kanale skonczy!

Gość gość
ło matko nie starszcie bo jutro ide do dentysty wydac 200zl ciekawe co mi powie bo w sumie nie wiem czy tam mam dziurke jakas czy co mnie tak boli:-( Na pewno jedna plombe biala mam już do wymiany:-(