Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Intercyza

Tak czy nie

Polecane posty

Gość Intercyza

Według mnie tam gdzie ludzie mają sytuację mają podobną sytuację materialną to intercyza wręcz obraża.Ale tam gdzie te światy są różne,to intercyza powinna być oczywistą sprawą,zwłaszcza jeżeli ktoś ma kasę w dużej mierze dzięki rodzinie.Dlaczego ktoś miałby się dorabiać dzięki dawaniu d**y,kosztem obcych ludzi.

Gość Intercyza
ktoś ma się dorobić kosztem obcych ludzi,bo jest taki fajny i milusi,albo zgrywa kogoś takiego,co jest nie tak,chociaż jeżeli ludzie są podobnie sytuowani,to nie wiem,czy ktoś o odorobinie honoru,na propozycję intercyzy,w ogóle by jeszcze rozmawiał z takim partnerem

Gość gość
ja jej nie uznaję, jeśli partner nie ufa mi w kwestiach finansowych to nie może być moim mężem, bo rozumiem że zakłada rozwód a skoro tak to nie moja bajka, ja "usług" nie sprzedaję a gdybym miała sprzedawać to nie byłoby go na nie stać. Ale ja jestem nie z waszej bajki

Gość Intercyza
dlatego najlepiej wiązać się z ludzmi podobnie zamożnymi,wtedy takie dylematy znikną

Gość Intercyza
teoria teorią, życie życiem,a mało to jest przypadków,że ktoś zawraca w głowie szarej myszce,a potem maja go sponsorować bo jest taki fajny,albo jakaś wieśniara próbuje łapać na dziecko,kogoś kto szpanuje samochodem mamusi

Gość Intercyza
a mało to sytuacji,że ktoś zgadza na mieszkanie ileś lat,ewidentnie próbując wymęczyć,żeby tylko złapać te drugą osobę

Gość gość
to rozważania teoretyczne, ale albo mam pełne zaufanie partnera albo nie ale może twój wybranek/ka ma inne zdanie