Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brunetka o mocnych brwiach

CZEGO NIE LUBICIE W MAKIJAZU U KOBIET

Polecane posty

Proszę o opinie zrówno panie jak i panów.Sama wyznaję nude usta,rozswietlacz na policzki,bronzer oraz mocniej podkreslone brwi,ale coraz więcek osób a zwlaszcza facetów (również na kafeterii np kobieca twarz męskim okiem lub nawet na czego nie lubicie w ubraniu u kobiet )pisze,że preferują brak make upu,nie lubią mocnych brwi itd,zaznaczam,że kosmetyki stosuję w bardzo oszczednych ilosciach,efekt jest delikatny.

Gość anka9876543
mój tez ostatnio kazał mi wyregulować brwi i nie rozjasniac ust....na razie uzywam malinowy blyszczyk,lekki smoky eyes w odcieniach jasnego brazu i krem bb.tyle:)

Gość darek o darek
też tego nie lubieeeeeeeeee im bardziej naturalna i bez gorzkiej skory od kosmetykó bo nienawidze zlizywac z szyi lub ust mazidel ty lepiej,proste.

Gość mario09876543
tony pudru podkladu takich lsniacych smug od skroni do policzka,sztucznych rzes grubych brwi tipsow kleju na ustach

??????????!!!!!!!!!ale ja lubie grube brwi i poza tym większosć lasek ma teraz takie...nude usta i np high beam na policzkach wygląda fajnie i swiezo!

Gość bubuuuuuuuuuuuuu
tepety mocnych kresek brwi tipsow gorzkiej skory

Gość spiryt_salicyl
-za mocno podkreslone brwi -zle dobrana szminka (zwlaszcza czerwienie) -za ciemny/jasny podklad -posklejane rzesy -perlowe blyszczyki, ktore nalozone w zbyt duzej ilosci brzydko warzą sie na ustach

- bardzo cienkie brwi - zle dobrany podkład ( kolorystycznie) - zbyt duzo bronzera lub różu - ciemna szminka - sklejone rzęsy - oczy pomalowane na czarno ( jak emo:D ) - zbyt duzo brokatu:D

Gość co mnie obchodzi co mysliFacet
A co mnie obchodzi ZE JAKIEMUS facecikowi cos nie podoba sie we mnie !!!! ZYJE DLA SIEBIE !!!! nie zeby innym dogodzic!!