Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sylwunka

Jakie są szansę na ciąże z jednym jajnikiem i po laparoskopii

Polecane posty

Hej! Jest ktoś w podobnej sytuacji komu się udało zajść w ciąże z jednym jajnikiem po laparoskopii?

Gość gość
No ale co z tą laparoskopią? W jakim celu miałaś? Sam tylko fakt posiadania 1 jajnika zamiast 2 nie jest przeszkodą do zajścia.

Od 8 lat staramy się z mężem o dzidzię nie zliczenie wielu lekarzy poznałam przez ten okres. Aż w końcu jeden z nich skierował mnie na laparo ponieważ miałam torbiel 10x15. Przez tyle lat brak @ albo były wywoływane luteiną nie zawsze ze skutkiem pozytywnym. Teraz jestem ponad miesiąc po laparo przy tym wycieli mi prawy jajnik ponieważ był zniszczony drugi udrożnili. Po zabiegu za miesiąc dostałam @ bez żadnych leków już myślałam że będzie wszystko ok a tu niestety @ nadal nie ma. Kilka dni temu byłam u gin i dał mi przez 6 dni luteinę potem w 5-9 cyklu clo. Robiłam badania progesteron i prolaktyna lekarz stwierdził że są bardzo słabe wyniki. Teraz jestem w ostatnim dniu brania luteiny i od jutra czekam na @ potem kto wie co dalej. Ale moje zmartwienie że może ten jeden jajnik który pozostał nie da rady bym zaszła w ciąże. Już powoli wątpię w to wszystko.

Gość gość
Jak już pisałam sam 1 janik nie stanowi przeszkody. Ale piszesz, że macie też inne problemy. A masz owulację? Jak nasienie?