Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa wykrzyczała mi w twarz że jestem zerem i złapałam jej syna na

Polecane posty

Gość gość

dziecko. Na co ja ją oplułam i nazwałam k***ą. A ona kazała mi - cytuje - w*********ć ze swojego domu. Poszłam na górę i zamknęłam drzwi od środka. Nie wpuszczam jej, czekam aż mąż jutro przyjedzie z pracy. Nie wyjdę do niej.

Gość gość
juz jej nie uderzylas? jutro zrobi to pewnie maz albo twoj ojciec, nie? juz strzelilas palcowe pod te patologie wymyslona czy czekasz na lykniecie?

Gość gość
bywa.

Gość gość
Nie chciałabym być takim zerem aby ją uderzać ale ona się wygłupiła wg. mnie.

Gość gość
nie moglabym mieszkac pod jednym dachem z nia po tym co ci powiedziala jak sie bedziecie potem mijac w domu? jaka atmosfera?

Gość Ale to już było
Same zmyślone historie dzisiaj piszą p***y! Jesteś żałosna! Nie sądzę żeby to ludzie łyknęli! PROWOKACJA NA MAKSA!

Gość gość
Nie wiem jak, czekam aż mnie przeprosi. Wie że jestem w ciąży że mogę mieć humory, wie że nie powinna wymagać ode mnie tyle, podejrzewam że mam ciążę zagrożoną.

Gość gosc 52
No pieknie ,alez Ciebie nikt kultury nie nauczyl.....mieszkasz w domu tesciowej i to ona jest pania tego domu.......jak by ze mna postapila tak synowa to jeszcze w tym dniu by zrobila wypad.....i juz by nie miala po co wracac...ciekawe czy tez bys tak postapila ze swoja mamusia!!!Ja pi***ę do czego teraz dochodzi..SZOK!

Gość gość
sceny z patologii sa CODZIENNIE od jakichs 2-3 lat :O caly czas to samo: uderzylam meza; maz pobil mojego ojca; tesciowa wyzwala moja matke; oplulam siostre mojego meza; moj szwagier uderzyl mojego meza ... i tak na okraglo :O dzien w dzien jakis temat o uderzeniu/pobiciu musi byc bo ta psycholka chyba by umarla :O jakim trzeba byc zyebem zeby takie wyobrazenie kogos podniecalo :O

Gość gość
Nie może mnie wyrzucić, zameldowałam tam się i nie ma prawa mną rządzić.

Gość gosc 52
dziecko nie masz ,co robic idz spac .juz po dobranocce!!!!