Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta3333333333

kto do chooja usunął dobranockę z tvp1 rządam wyjasnien

Polecane posty

Gość marta3333333333

!!!!!!!!!!!!!!! chocmy zrobmy pikiete k***a i proteskt glodowkowy...co to ma k***a byc??? włączam tvp o 19:00 i co widze? zakzany ryj tej p******ej starej naciągnaej prukwy-blod zóltego łebaA.Mlynaryskiej...k***a jaka kretynka smiesszna na siłe...LO .kto te pisde tak promuje ze daje jej najlepszy czas antenowy AZ CODZIENNIE...AZ NA ZYWO...???:O ona jest tak falszywa i niepowoazna....moze tylko prowadzic teleturnieje dla dzieci...a nie rozmawiac na powazne teamty publicystyczne... Nie dosc ze ch*je od X lat obcieli dobranockę z 30 minut....do 15 MIN :O nie dosc ze sie im nie chcialo k***a nagrywac i wymyslac nowych bajek-na czasie,czy wykupuwac I TLUAMCZYC super z***bistych angieslkich....to NAS K***A ZAMĘCZALI OSTATNIO WCIĄZ JAKIMŚ K***A CZARNo bialym peerelem.:O wspoclzesne dzieciaki nie łykają pEEERLU!!! MAJA SRAJA,czy jakis krecik,zwirek czy muchomiorek...:O wiem ze sa inne czasy,bajki mozna miec na dvd i calodobowo na jakims k***a mini mini,czy cartonn....ale TO BYLA TRADYCJA,TO BYL KULT...TO BYLA TV PUBLICZNA...:o OGLADALNOSCI JUZ NIE BYŁO?????? TO W********IC WIADOMSOCI O 19:30 ,BO PRZECIEZ MAMY CALODOBOWO TVPINFO!!! JESTEM ZBULWERSOWANA...NIE DOSC ZE ZABRALI DOBRANIOCKĘ...TO JESZCZE DALI CENNY CZAS ANTENOWY TEJ FASZYWEJ I DRETWEJ KUKLE,SMIESZNEJ NA SILE :o

Gość marta3333333333
SWINKĘ PEPE,czy baranka Timmiego to sama ogladałam... niby angielskie,ale edukacyjne,spokojne...zabawne,,wspoclzesne,bez agresji... ale moza bylo dac k***a duubing nie????:O

Gość marta3333333333
SWINKĘ PEPE,czy baranka Timmiego to sama ogladałam... niby angielskie,ale edukacyjne,spokojne...zabawne,,wspoclzesne,bez agresji... ale moza bylo dac k***a duubing nie????:O

Gość asieusmiaam
zgadzam sie!! Do D**y taka Publiczna :O Wczoraj stracilam sens zycia a oni jeszcze jakby mi bylo malo to zadali mi taki cios prosto w serce :O K***a a gdzie tabaluga? :O

Gość asieusmiaam
a Shreka czy Kevina to koorwa co roku dawaja az sie koorwa rzygac chce, a dobranocke w******i. I gdzie ja bede tabaluge ogladac? a to byla moja jedyna przyjemnosc w tym p******ym parszywym swiecie :O