Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

administracja czy psychologia

Polecane posty

Gość gość

wiem ,że to zupełnie dwa różne kierunki ,ale co wy byście wybrali? Nie ma odpowiedzi ani jedno ani drugie , gdybyście wybierali z tych dwóch

Gość gość
administracje

Gość gość
a i piszcie też dlaczego byście tak wybrali

Gość gość
bezrobocie czy bezrobicie, no trudny wybór jak twoja rodzina ma znajomości to adminstracja, a jak nie to może ta psychologia lepiej.

Gość gość
nieumiejetnosc podejmowania decyzji dyskwalifikuje cie niestety jako psychologa

Gość gość
umiem podejmować decyzję ,ale proszę o radę bo im więcej opinii tym lepiej ... Moja rodzina jest za administracją bo mamy jakieś tam znajomości i może udałoby mi się załatwić pracę ,a psychologię uważają za mało przyszłościową... psychologia z kolei bardziej mnie interesuje

Gość blondyna 333
Po jednym i po drugim będziesz miala okazję zobaczyć kawałek świata, chodzi mi o emigrację zarobkową

Gość gość
no może i tak będzie , ciężko m powiedzieć ,ale na ścisłe kierunki się nawet nie wybieram bo nie mam ścisłego umysłu i bym z nich szybko wyleciała

Gość gość
Psychologia jest ciezka, a po administrajci nie ma pracy

Gość gość
wiem, że podkreśliłaś by nie pisać "ani tego ani tego" ale szczerze? wybrałabym pracę na rok i za rok wybór studiów. może trochę przemyślisz sprawę. poczytaj o tym po jakich kierunkach jest największe bezrobocie i jedno wielkie NIC, strata czasu. NIE POLECAM TYCH KIERUNKÓW

Gość gość
i w dodatku jestes przewrazliwiona na swoim punkcie, bo od razu sie bronisz. nie nadajesz sie na psychologa i juz!

Gość gość
narazie może nie jesteś dobrym materiałem na psychologa jak piszą powyżej, ale luz, w ciągu 5 lat studiów zrobią z ciebie bezdusznego robota, którybędzie siedział w wygodnym fotelu i mówił: "yhym to smutne/a jak się pani z tym czuje?/yhym to interesujące" idź na psychologię, coraz więcej czubów i nastolatków z "depresją" ;]