Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

czy mialyscie jakies zwierzeta w domu jak bylyscie w ciazy

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Psa kota itp? Czy przy malym dziecku mieliscie zwierzatko jakies w domu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kota

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 autokaa teamtatuuuuuuuuu
szczury ltore biegaly po podlodze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak-psa owczarka niemieckiego, dwa koty , dwie papugi i chomika...chomik ju偶 pad艂 ale jest myszoskoczek:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
w ci膮zy ju偶 nie -wszystkie psy i koty zamordowa艂am i zjadlam, bo mi臋sko jest bardzo zdrowe, tak tu piszemy w temacie obok i nienawidzimy tych ktorzy mi臋sa nie jedz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfgdfsg
Mia艂am dwa du偶e psy. Teraz zosta艂 jeden (nie, nie zjedli艣my, sam umar艂). A tak serio, te dwa psy i moje dziecko byli jak rodze艅stwo. Zabrak艂o nam jednego, najlepszego przyjaciela-opiekuna-podopiecznego-towarzysza a luka jest nie do zape艂nienia, ale w tej uszczuplonej rodzinie nadal bardzo si臋 kochamy: dziecko, pies, m膮偶 i ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am kr贸lika :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak by艂am w ci膮偶y to kot mia艂 sko艅czony rok, potem urodzi艂a si臋 c贸rcia i kot jest wci膮偶 z nami i jak najbardziej jestem za tym 偶eby dziecko r贸wnie偶 mia艂o kontakt ze zwierz臋tami. Tak jak kt贸ra艣 tu m膮drze okre艣li艂a - 偶e dziecko i zwierz臋 w domu to nieroz艂膮czni przyjaciele.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wifigda艅sk
mialam psa a czemu pytasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kota,ale wlasnie, dlaczego pytasz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jak to czemu
Pewnie si臋 zastanawia, czy ju偶 nie czas wywali膰 na bruk, skoro mog艂oby zarazi膰 "dzidzi" jak膮艣 jednostk膮 chorobow膮 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mialam psa i mam do tej pory. zwierzak ktory mieszka w domu i dbasz o jego szczepienia i czystosc nie zarazi ani ciebie ani dziecka.Teraz sunia nasza opiekuje sie synkiem i od momentu jak zaczal chodzic to pilnuje go krok w krok na dworzu :)

Udost臋pnij ten post

Podpisuj臋 si臋 pod powy偶sz膮 wypowiedzi膮, u nas te偶 starsze dziecko chowa艂o si臋 z psem i wszyscy s膮 zdrowi, m贸j m艂odszy 3miesi臋czny robaczek jeszcze za ma艂y na bliskie interakcje z nasz膮 ON-k膮, ale na pewno nie b臋d臋 mu broni膰 zabawy z pieskiem:) ZASADA: nigdy nie zostawia膰 psa samego z dzieckiem, to jednak zawsze jest pies.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem w ciazy, mam kota nie boje sie bo mialam juz toksoplazmoze i mam przeciwciala, poza tym po podworku biegaja 2 psiaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jestem w ciazy i mam dwa psy :) jeden owczarek niemiecki raczej biega po podworku ale jak sie tylko zimno zrobi to jest w domku i drugiego malego kubdelka :) nie wyobrazam sobie bez nich domu, lada dziem urodze synka i mam nadzieje ze sie dogadaja :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
tak, paso偶yta w brzuchu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am 2 wiewi贸rki syberyjskie-burunduki teraz c贸rcia ma rok zosta艂a jedna samiczka i razem 艣wiruj膮 po mieszkaniu:) Mi si臋 wydaje, 偶e dziecko inaczej rozwija si臋 przy zwierzakach. Moja c贸rka troszk臋 sie boi jak wiewi贸ra na ni膮 wskoczy ale nie krzyczy tylko nie wie co zrobi膰 a tak zagl膮da w ka偶dy k膮t gdzie zwierzak sie schowa艂:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kot, kt贸ry pakuje si臋 wsz臋dzie tam gdzie czuje zapach dziecka :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja mam yorka ale jest tak walni臋ty ze ci膮gle szczeka i boje si臋 ze bedzie budzi艂 dziecko

Udost臋pnij ten post