Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chłopak z małego miasteczka

Pracuję i nic z tego nie mam

Polecane posty

Gość tragediaaa
to sa jednak twoi rodzice , rodzicow sie nie wybiera , pamietaj tez o tym ze wychowywali cie , wyksztalcili, dali dach nad glowa, jednak w tej sytuacji mozesz powiedziec ze splacisz czesc ich dlugow a reszte niech oni splacaja jejku moi rodzice w zyciu by czegos takiego dziecku nie zrobili, mama mi kiedys powiedziala - to sa twoje ciezko zarobione pieniadze i nie moge przyjac, jednak i tak jej wepchnelam :) mysl tez chlopaku o sobie - powodzenia

Gość gość
jezuuu jakaś masakra, twoi rodzice są chorzy psychicznie, przeciez oni nawet emerytury nie będą mieć bo trzeba mieć ileś tam lat pracy, nie wiem dokładnie ile, ale facet chyba 30, kobieta 25, uciekaj od nich zagranice jak najdalej, oni zostaną bezdomnymi ale to bedzie ich wina, nie wiem jak mając 50 lat mozna być tak glupim i nieodpowiedzialnym. A po ich śmierci te dlugi spadną na ciebie, wiec uciekaj jak najdalej :/ Oni najwyzej wyląduja na ulicy, albo dadzą im jakis lokal socjalny, nie wiem ale chyba tak źle nie bedzie, jakos tylu ludzi bezdomnych i zyją.

Gość tragediaaa
ciekawe co postanowil autor postu ?