Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturysta1988

Wykręciłem dzisiaj dziewczynie rękę czy to juz koniec

Polecane posty

Gość kulturysta1988

Witam Generalnie powiem krótko. Mam fajną spoko dziewczynę, często się kłócimy, wiele razy już chciałem ją uderzyć, ale zawsze ktoś mnie powstrzymywał. Dzisiaj niestety nie wytrzymałem i ukarałem ją za jej głupotę, w sumie się należało ale chyba nie aż tak. Do rzeczy - wykręciłem jej rękę (dużo ćwiczę na siłowni, więc przyszło mi to dość łatwo niestety) i to ponoć bardzo poważnie, że raczej już nie wróci do pełnej sprawności (ta ręka - najgorzej, że lewa a ona lewo-ręczna) Czy wg was to już koniec? Zawiadomiła ponoć policję (tak mi kumpel napisał). Czy jest szansa, że mi wybaczy?

Gość gość
1/10

Gość kulturysta1988
10% szans?

Gość gość
0/10:O

Gość kulturysta1988
Prawnik mi mówił, że raczej siedzieć nie pójdę, więc spoko, chodzi mi bardziej o laske czy takie cos jest do wybaczenia

Gość kulturysta1988
ona mnie zawsze kocha i podziwia, tylko dziś była przykra, myślicie, że zrozumie swój błąd?

Gość gość
Do wybaczenia przez głupie dziołchy lubiące być bite przez resztę życia.

Gość gość
Pewnie, ze zrozumie. Miłość pokona wszystko. A Ty zachowałes sie tak z wielkiej miłosci, bo gdybyś jej tak bardzo nie kochał nigdy byś tego nie zrobił. Prawda? :)

Gość gość
Wybaczamy ci twoje prowo :)

Gość kulturysta1988
prawda. piszę jej to wszystko w smsach, a ona do mnie zadzowniła i powiedziała, żebym się od niej odp*******ł:( więc nie stała się od tego mądrzejsza, ale i tak ją kocham.

Gość kulturysta1988
Gościu nie podszywaj się pode mnie bo bym Ci ostro napierhgfhli jakbys tu był. To o tym podziwianiu. Wiem, że zroibłem źle ale ona nie bez winy wiec powinna wybaczyć.

Gość gość
nie wybaczymy,bo jest nędzne:O

Gość gość
Pewnie, ze zrozumie. Miłość pokona wszystko. A Ty zachowałes sie tak z wielkiej miłosci, bo gdybyś jej tak bardzo nie kochał nigdy byś tego nie zrobił. Prawda? :) Potwierdzam kolego, na pewno bardzo ją kochasz, a ona ciebie też, ale nie zdaję sobie sprawy jak bardzo ciebie skrzywdziła, na pewno się opamięta, zrozumie swoje błędy i razem pokonanie wszystkie przeciwności! A potem wyskoczysz na siłkę, bo dziewczyna to nie wszystko.

Gość kulturysta1988
Kurna gościu spadaj mi z tego wątku. O tych smsach to tez nie ja.

Gość gość
haha :D

Gość gość
Następnym razem jak ty ją wkurzysz to wykoli ci oko widelcem, potem przeprosi, ale to przecież twoja wina że denerwujesz ją, więc wybaczysz jej i wieczna miłość niech trwa!

Gość gość
lubię polewkę z provokatorów:P

Gość kulturysta1988
A czemu by miała wykolić oko widelcem? kochamy się, tylko ona jest czasami wkurzająca, dzisiaj przesadziła no ale ja też

Gość kulturysta1988
napisałem jej w smsie, czy głupia ręka jest dla niej ważniejsza ode mnie, bo dla mnie ona jest ważniejsza od jej ręki:( jednak moje uczucie okazało się większe, niż tej lafiryndy:( kobiety są nic nie warte.

Gość gość
To nie Twoja wina. :) To ona przesadziła pierwsza, więc to jej wina. Nie czuj się winny. Nie odzywaj sie teraz do niej i czekaj na jej przeprosiny :) Na pewno niedlugo przeprosi! Tylko nie wybaczaj jej od razu :) Pomęcz ją troche, zeby zrozumiała ile dla niej znaczysz!

Gość xen
Mądrze zrobi,jeśli nie wróci.Szkoda dziewczyny.

Gość gość
zamiast oka może być wątroba:classic_cool:nawet bardziej pasuje do widelca:)

Gość kulturysta1988
Nie czytajcie tego prowokotaora co się pode mnie podszywa, bo wiem że zrobiłem źle ale przeprosiłem ją już, czyli jest szansa na wybaczenie?

Gość gość
Wykolila by bo by była zła tak jak ty niedawno, a może ćwiczy widelcykę i jest w tym dobra i nawet nie zauważy jak łatwo przyjdzie jej cię dziabnąć. No po prostu dziewczyna nie wytrzyma i ukara cię za głupotę, chociaż w sumie nie nalażałoby ci się aż tak. Potem ty wezwiesz policję, a ona będzie się zastanawiała czy to koniec związku czy może jest szansa, że jej wybaczysz.

Gość kulturysta1988
no dobrze, ale co z jej kolejną głupotą tego dnia, czyli zeznaniem na policji? nie mogę tyle czekać, aż zrozumie błąd, bo mogę mieć głupie problemy przez to nieporozumienie (ona to tak przedstawiła, jakby to była moja wina)

Gość gość
trochę szkoda,że nie jesteś kurczakiem:(bo ja wolę drobiową:classic_cool:

Gość kulturysta1988
Gościu spadaj stąd - ten co pisze ze niby ona jest głupia albo że tylko jej wina to prowokator

Gość gość
Nie jestem prowokatorem!! Jestem kobieta i chcialabym, zeby ktos mnie tak mocno kochal jak Ty swoją kobiete i chcial mi wybaczyc wszystkie bledy, jak Ty jej!!

Gość gość
"a może ćwiczy widelcykę" Kimkolwiek jesteś,KOCHAM CIĘ!!!Popłakałam się ze śmiechu:D:D:D:D