Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polanekri

chce sie wyprowadzic od psychopaty

Polecane posty

Gość polanekri

witam. mam pewien problem. otoz chce sie wyprowadzic od meza, mamy 3 letnie dziecko. chce isc oczywiscie z dzieckiem do swoich rodzicow jednak wiem ze maz bedzie mnie nachodzil,, szantazowal i gnebil i bedzie chcial mi zabrac dziecko bo on jest naprawde nieobliczalny. moje pytanie brzmi co w takiej sytuacji mozna zrobic? czy policja pomoze?? bo przeciez do czasu rozwodu nasze prawa do dziecka sa takie same

Gość gość
wejdz na forum netkobiety.pl tam jest tyle kobiet w podobnej sytuacji i z pewnoscia pomoga ci !!!

Gość gość
Są ośrodki interwencji kryzysowej wncałej Polsce, tam pomogą.

Gość polanekri
dziekuje napewno skorzystam ze strony. ciezko mi bylo podjac ta decyzje, ale jestem zle traktowana bez szacunku naprawde gorzej niz pies, jestem wykonczona psychicznie,

Gość polanekri
prosze piszcie, moze ktos ma podobne doswiadczenia

Gość gość
wejdz od razu na strone netkobiety.....tam uzyskasz madra nie obrazliwa pomoc

Gość gość
Poszukaj w necie tak zwanej niebieskiej linii i zadzwoń tam, oni poradzą ci co możesz zrobić. Mniemam, że jesteś ofiarą przemocy (bez znaczenia czy fizycznej czy psychicznej), więc szukaj rady na niebieskiej linni (tam są profesjonaliści) lub na netkobietach też możesz, tyle że tam są zwykłe kobiety ale z podobnymi problemami najczęściej i często wartościowymi radami :)