Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość001099

KTORA Z WAS NIE PRACUJE I CZEMU

Polecane posty

Gość gość001099

jakie macie powody, czy tylko wychowywanie dzieci, czy brak pracy w miescie, a moze inne powody ... zaczne od siebie, nie pracuje od 2 lat, bo nie ma takiej pracy jaka chcialabym miec(narazie) a nie mam cisnienia,ze musze pracowac(bo starcza nam na biezace rzeczy i jeszcze troszke zostaje)

Gość gość
ja nie pracuje siedze z dzieckiem 2,5 letnim.skonczylam pracowac pod koniec 7m ciazy.narazie nie wracam,bo nie chce zostawiac dziecka.no i gotuje ,zajmuje sie domem.

Gość gość
Dziecko nie dostało się na swietlice w szkole, a co lepsze dzieciaki bezrobotnych mamuś chodza bo one takie biedne 2,3 dzieci... :o koszmar ten system

Gość gość
ja nie pracuje, bo zaklad zostal zlikwidowany w tamtym roku, ale szukam

Gość do gościa z 921
A co ma się świetlica do pracy? Moja córka na świetlicę nie chodzi,bo wolę zapłacić pani,żeby ją odebrała i przyprowadziła do domu i w SPOKOJU odrobiła lekcje. Gdybyś pracowała to też by cię było stać,więc nie obrzucaj leniu innych błotem bo sama najwyraźniej lepsza nie jesteś. w w w Ja nie pracowałam jak córka była mała-byłam na wychowawczym żeby się nią zajmować.

Gość gość
pracuje jak chcesz wiedziec!!!

Gość a co mi tam to
Ja nie pracuję bo mi się nie chce. Wolę nie chodzić do kina niż pracować.

Gość gość
ja nie pracuję, bo nie muszę, mam kase z wynajmów:)

Gość zakazana twarz
Nie pracuję, ale wracam zaraz po macierzyńskim.

Gość gość
ale to dziwne , bo u nas do swietlicy przyjmuja wszystkich chetnych

Gość gość
nie pracuje, bo dziecko ma dopiero rok, a stac nas na to spokojnie.

Gość gość
bo mi sie nie chce, a nie musze isc do pracy:)

Gość gość
ja zmieniłam prace miałam umowe na czas określony i zaszłam w ciążę. po macierzyńskim będę szukać.bardzo chcę pracować, ale znaleść pracę łatwo w moim mieście nie jest :-(

Gość gość
dodam tylko , że z pensji meza źle nam się nie żyje. ok. 1000 zł potrafimy jeszcze odłożyć. ale ja nie chce całe życie siedzieć w domu.chce być niezależna i chce pracować.

Nie pracuję bo 3 miesiące temu urodziłam drugie dziecko, starsze ma 2 latka i chodzi do prywatnego żłobka (państwowych u nas nie ma, a był to jedyny sposób, żebym ja się spokojnie mogła zająć domem i niemowlakiem). Nie mam zasiłku, nie mam nic, ale jakoś dajemy radę. Niedugo wezmę się za szukanie pracy - w innym mieście - przeprowadzamy się i zaczynamy nowe, samodzielne życie bez teściów na głowie, mam nadzieję:D Tyle się osiedziałam w domu, że chętnie pójdę do pracy, a mąż przejdzie sobie na "macierzyński" i zajmie się dzieciakami :)

Gość 12233336677
teoretycznie to ja pracuje, mam firmę, a fizycznie to prawie nic nie robie:D w zyciu nie chodzi oto, by pracowac, a by miec kase na wszystko:D a jakies zajecie zawsze sie znajdzie

Gość Mili Wanili
Jestem na wychowawczym i juz czekam na powrot nie moge sie doczekac az znowu bede pracowac

Gość gość
nie pracuje bo uważam że nikt lepiej nie wychowa mojego dziecka niż ja i mój partner.... stać nas na to że mogę wychowywać córkę więc to robię a co najważniejsze lubię.... mała ma 2,5 roku i właśnie dowiedziałam się że znowu jestem w ciąży więc powychowuję jeszcze trochę... do pracy wrócę jak dzieci pójdą do przedszkola...

Gość gość
czy wrocisz to sie okaze:D etat nie bedzie wolny przez kilka lat:D

Gość gośćz1119
na pewno nie wrócę na etat na którym byłam bo szczerze mówiąc to nawet nie chcę... a sytuację mam na tyle komfortową że wiem, że pracę mogę mieć w każdym momencie...

Gość gość
jak tak to spoko:)