Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja123

nie panuję nad tym

Polecane posty

Gość konstancja123

witam wszystkich Mam problem i potrzebuję się z kimś podzielić i doradzić. Niszczę wszystkie znajomości jakie spotkam na swojej drodze przez facetów. Może trochę jaśniej: zakręcę się w gronie nowych ludzi czy to grupa z pracy czy znajomi koleżanki, nieważne. W grupie tej oczywiście są faceci i któryś mi się spodoba, zaczyna się romans czy związek, Moj problem polega na tym, że nie potrafię utrzymać tej relacji, bo dany meżczyzna mi się po porostu nudzi. Chociażbym nie wiem jak byla zaanagazowana na poczatku, byla pewna że to "to" po paru miesiacach nie moge z nim wytrzymac. i koniec koncow jestem babka ktora bawi sie uczuciami i zostaje wyeliminowana z paczki znajomych. PRzytrafilo mi sie to juz dwa razy... Pracuje w nowym miejscu, szykuje sie impeza pracownicza, a ja juz "czaje" sie na pewnego faceta... Na ta chwile uwazam, ze jest idealny i moglby byc ojcem moich dzieci, ale jestem niemal pewna ze po czasie kopnelabym go w tylek. Wiem ze najlepszym rozwiazaniem jest odpuscic sobie jego, zeby potem nie bylo gadania w pracy i kolejnego odciecia mnie od towarzystwa, ale najgorsze jest to ze ja sama sobie nie ufam i boje sie, ze po alkoholu zaczne sie krecic blisko niego.. Wiem wiem, powinnam znalezc sobie faceta z innnego otoczenia niz ludzie miedzy ktorymi w danym momencie sie obracam. Ale jak to zrobic? nie potrafie zaczac spotykac sie z facetem ktorego poznam na ulicy, imprezie czy gdziekolwiek. jestem osoba, ktora najpierw musi poznac faceta, rozmawiac , znac jego nawyki i dopiero potem cos zaczyna we mnie iskrzyc. ale co z tego jak to iskrzenie tak szybko znika... Jestem zalamana, bo naprawde sama sobie nie ufam i nie chce znow byc wytykana palcami i przede wszystkim nie chce juz ranic mezczyzn...

Gość gość
Prawda taka że bawi Cię takie życie, zauroczenie zawsze mija, miłość to bujda