Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka sun

Nowa kolekcja Gatty

Polecane posty

Gość olenka sun

Widzieliście już? Podoba Wam się to, co ich projektanci wymyślili na jesienno-zimowe zimno?

Gość gość
Nie wiem, co widzicie wszystkie w Gacie, ja tam 100000000000 razy wolę Marilyn. Polska marka, fajne wzory, nowoczesne, nie wiem, czy któraś z was widziała nową kolekcję. Jak nie to zapraszam na e-marilyn.pl

Gość gość
No z Marylin to zes wypalila :). Gatta posiada wieksza rozmiarowke, Marylin jest dla wybranego grona.

Gość gość
wszystkie sa starej daty

Gość Skylove
Marylin mnie jakoś do siebie nie przekonuje, za dużo miałam szczęścia do łapania oczek :) Preferuje Gatte bądź też Fiore czy Veneziane :)

Gość gość
A kto widział już nową kolekcję? na 2014? Kocham Gattę i uważam że to najlepsza marka w rajstopach.

Gość gość
właśnie widziałam i masakra. połowa kolekcji to powtórzone, stare wzory. i to wcele nie te najfajniejsze. Jedynie te udające pończochy z serii Sweety są jeszcze fajne (nowe modele). no jak można starocie jako nową kolekcję? chyba że im tyle zostało w magazynach. spodziewałam się o wiele więcej po tak znanej marce.

Gość gość
Bo Gatta wraca do korzeni, jeszcze trochę, a będzie produkowała same gładkie rajtki he he

Gość gość
Super!

Gość gość
Gatta NIE MA nowej kolekcji. Kilka modeli zupełnie nowych, a reszta to odgrzewane stare kotlety. Z tych zupełnie nowych może 2-3 są do ubrania, reszta to klapa. W tym roku dali ciała i tyle.