Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najszczesliwszy dzienw moim zyciu okazal sie najgorszym zdradzil na weselu

Polecane posty

Gość gość

Od soboty mija 3 dzien...to byl koszmar...wzielismy slub, wszystko pieknie, na weselu tez bylo cudownie...az do czasu powiedzial,ze idzie z kuzynem na chwile na dwor,jego kuzyn za duzo wypil i psul impreze...wyszli...a potem za domem weselnym znalazlam ich...robili to ...zalamalam sie zazelam krzyczec i wolac innych gosci...ucieklam ...od soboty wyje..nie jem nie spie...

Gość gość
Ale widać masz siły na zakładanie tematów 🖐️ 😴

Gość gość
Mam sile..jestem wsciekla smutna wszystko roznioslabym go ale nie chce miec z nim kontaktu...po co bral ze mna slub?

Gość gość
a kogo bzykał?

Gość gość
Wyje tak po całych nocach,sąsiedzi nie mogą spać, wezwali policję. Okoliczne psy i koty wtóruja mi.Jest bosko.

Gość gość
wymyśl coś lepszego...

Gość gość
Bzykal kuzyna?? Dobrze zrozumialam??

Gość gość
Nie,bezdomnego co przyszedl na grabare i flaszki przemycal.

Gość gość
Ale zalosna prowokacja. Wez cos lepszeg wymysl.

Gość gość
Caly czas mam to przed oczami....tak z kuzynem mnie zdradzil...nie wiem co rodzina na to, od tamtej pory wyjechalam,zerwalam kontakt ze wszystkimi, przyjaciolka wziela urlop i pojechala ze mna...nikt nie wie gdzie jestem...wylaczylam tel bo on ciagle dzwonil i pisal. ...nie wiem po co...a juz wczesniej podjerzwalam go..cos dziwnego laczylo go z kuzynem...mogl olac rodzicow,znajomychj by byc ze mna,ale gdy tylko kuzyn sie odezwal to lecial do niego...teraz juz wiem dlaczego ;( mam nadzieje,ze da sie uniewaznic to malzenstwo...co za porazka...cale zyciemi sie nie ukladalo, kiedy myslalam ze bedzie lepiej taki cios

Gość gość
To nie prowo po prostu ktos sie podszywa z tym wyciem psami i bezdomnym to.nie ja pisalam

Gość gość
unieważnij małżeństwo opamietaj sie i szybko to załatwiaj! im wcześniej to zrobisz, tym lepiej dla ciebie

Gość gość
Wyje do księżyca niczym wilczyca :classic_cool:

Gość gość
teraz takie czasy, że każdy z każdym się wali... milosci nie ma. Ale grunt że facet pracuje i kase do domu przynosi, a z kim sie wali to chyba nie ma takiego znaczenia, byle cie syfem nie zarazil, bądźmy nowoczesni

Gość lololi
Trzeba było się przyłączyć. Masz dwa otwory. Oboje byli by zadowoleni.

Gość gość
To jeszcze nie wszystko... to on poprosił o unieważnienie naszego małżeństwa, twierdzi, że teraz dopiero zrozumiał swój błąd i chce być z nim.

Gość lololi
Koniecznie zmień lekarza, ten cie oszukuje.

Gość gość
A ja dla niego i naszej nocy poślubnej zachowałam czystość.

Gość gość
nie rozumiem ? to facet zdradzil facete z innym facwtem ?

Gość gość
Tak, zdradził mnie z kuzynem. Teraz chce unieważnić nasze małżeństwo i wziąć ślub z tym człowiekiem.

Gość titapatita
To po co ci się oświadczył? Olej debila i szukaj kogoś kto jest cię godzien. Ciężko uwierzyć że takie przypadki sa możliwe. Długo się znaliście?

Gość gość
Juz nikomu nie zaufam...pierwszy chlopak olal mnie z dnia na dzien, drugi byl zazdrosnym psychopata, toksycznym,niszczyl mnie,a ten.myslalam,ze to spelnienie marzen,oddany,czuly,delikatny...niedlugo trwalo moje szczescie. Przed slubem znalismy sie rok i 3miesiace. Wiem,ze to krotko ale bylismy zakochani i pewni swoich uczuc,widac byl swietnym aktorem...po co to zrobil nie wiem? Moze dlatego,ze wypada miec zone? Ze chcial miec dzieci? Z jestem bogata...na pewno jednak nie z milosci. Teraz to wiem :(

Dużo liczba gejów zakłada rodziny żeby nie było podejrzeń. Lepiej że teraz wyszło wszystko na jaw. Gdybyś miała z nim dziecko byłoby trudniej. Odpusc sobie go. Zapomnij o nim i żyj dalej.

Gość gość
I jeszcze przepisałam na niego moje panieńskie mieszkanie, tak mnie omotał. Zamieszkaliśmy w nowym domu, a tamto mieliśmy wynajmować. Teraz on tam mieszka ze swoim kochasiem.

Gość gość
0/10 ale jak widać bezrobotne "matki-polki" są tak durne, że nawet na to się łapią :o

Gość gość
Darowiznę w takich okolicznościach można cofnąć.

A to przeje...ne dowiedz się czy możesz coś zrobić z tym mieszkaniem. Napewno masz jakiegoś znajomego co zna się na przepisach.

Gość jhgfdertyu
boże jaka beznadziejna prowokacja zacznij pisac harlekiny :o

Gość gość
Dzwonił. Powiedział, że z nim nie wygram. Był w poniedziałek u notariusza, mieszkanie sprzedane.

Gość gość
Boze ja mam problem a ktos sie podszywa w takim moemncie. Z tym mieszkaniem to nie ja pisalam. Nic na niego nie przepisalam...ale chyba faktycznie sprzedam albo wynajme..nie moge tam wrocic wszystko mi go przypomina ;((((