Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sylwiaa33

szkoła policealna

Polecane posty

czesc dziewczyny. Zapisałam sie ostatnio do szkoly polciealnej gowork w lublinie, czytalam duzo dobrych opinii. Wiecie jak wyglada to od strony praktycznej? Chodzil ktos do tej szkoly? bardzo mi sie podobaja kierunki takie jak specjalicta manicure i pedicure albo wizaz

Gość Karolaa85
Ja akurat chodziłam tam na kurs we Wrocławiu przedłużania rzęs. Zajęcia prowadziła kobietka która prowadzi swój gabinet kosmetyczny, bardzo sympatyczna, fajnie tłumaczyła i ja ogólnie jestem bardzo zadowolona. Teraz robię rzęsy w domowym zaciszu :) Jeżeli chodzi o wykładowców no to będziesz mieć lektora który pracuje w tym zawodzie, ma doświadczenie w nauce innych. Sale mają nowe, ładne, czyste i wyposażone w nowy sprzęt! Tak jak piszę ja jestem bardzo zadowolona, ale każdy ma też inne wymagania :)

Hej, trochę późno odpowiadam bo w roku następnym :) Ja mogę polecić tą szkołę. Co prawda uczęszczałam na zajęcia dla asystentek stomatologicznych ale jestem bardzo zadowolona. Pracownia wyposażona, świetny nauczyciel, Pani dużo nas nauczyła, Panie w sekretariacie sympatyczne. A teraz zastanawiam czy się zapiasać sie na kosmetyke ale nie wiem czy będe miała czas :(

Gość oleska2015
Ja właśnie sie zapisałam na Asystentke do goworka :) wiec ciesze sie ze masz dobre doświadczenia. mam nadzieje że dalej tak bedzie.

Gość Nova CE Bydgoszcz
W NOVA nabór dobiega końca! Śpiesz się oczko.gif Zgarnij znajomego a otrzymasz korzystne promocje! - technik informatyk - asystentka stomatologiczna - LO - psycholog wychowawczy - asystent nauczyciela przedszkola - dietetyk - filolog języka niemieckiego Możliwy zapis na semestr wyższy!!! Zapraszamy na Krasińskiego 2