Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki które imię żeńskie dla córki podoba Wam się najbardz i nie podoba się

Polecane posty

Gość gość

Wybierając z tej listy - które najładniejsze, a które najgorsze: 1. Aleksandra 2. Alicja 3. Emilia 4. Kamila 5. Natalia 6. Monika 7. Magdalena

Gość gość
Najgorsze to chyba Monika i Magda, niestety o tym imieniu znam tylko " Łatwe" kobiety, z czego jedna sprzedaje seks pokazy na necie :o o Madzi się już lepiej nie wypowiem, dlatego w zyciu bym nie dała tak na imie córce, pewnie gdybym miała fajne skojarzenia z tym imieniem byłoby inaczej- Magda-Madzia imie ładne :)

Gość gość
Madzia najladniejsze, monika najgorsze, źle mi sie kojarzy,znam same falszywe i dwulicowe ścierki noszące to imie,i straszne materialiski.

Gość gość
Emilia - najlepsze Alicja-najgorsze

Gość gość
Najladniejsze ola a najgorsze natalia

Gość gość
Najładniejsze z tej listy to zdecydowanie Magdalena, u mnie na miejscu 1. Potem Aleksandra i w miarę Emilia, natomiast reszta tych imion mi kompletnie nie odpowiada. Monika, Kamila - coś strasznego! Natalia - nigdy mi się nie podobało, w dodatku wszystkie Natalie które znam są wredne Alicja - w pełnej formie jest ładne, ale zdrobnienie Ala jest dla mnie nie do przyjęcia, tak samo jak Ela. Te imiona są bardzo podobne Ala, Ela

Gość gość
najładniejsze Magdalena a najbrzydsze to Kamila oraz Natalia

Gość gość
magdalena to imię z klasą, eleganckie i zawsze na czasie, zdrobnienie Magda jest ładne, a Madzia dla małej dziewczynki brzmi słodko. można jeszcze mówić Magdalenka albo Magdusia albo nawet i Lena, bo to równiez zdrobnienie od Magdaleny, dawniej dosyć często stosowane. Dalibysmy tak córce na imię, gdyby brat męża nas nie uprzedził i nazwał tak swoją :( Ola tez jest w porządku, chociaz pełna forma Aleksandra jest taka sobie. najgorsze imię z podanych to zdecydowanie Monika i Kamila. nie podoba mi sie równiez imię Natalia

Gość gość
Natalia -tak Emilia i Kamila-NIE!!!! pozostałe oblecą:)

Gość gość
Emilka kiedyś mi się podobało, ale nawał tego imienia jest od lat i mi zbrzydło. Pospolite ale w sumie niebrzydkie, chociaż ja bym tak córce już ie dała. Madzia jest super!! Kamila - ohyyyyyyyda Natalia - nie nie nie i nie Alicja jest ok Monika - kojarzy mi się z tanią prostytutką :) Ola jest fajne

Gość gość
a ja znam same fajne Moniki, moja przyjaciólka ma tak na imie i tak dalam na imie corce. Idac waszym tokiem myslenia skoro wszystkie Moniki to d****i to wszystkie Kaski to dzieciobojczynie? Absurd. Magdalena tez jest fajne. Aleksandra tez jest ok bo to uniwersalne imie. Pozostale imiona sa mi w miare obojetne, poza Emilia, ktora brzmi dosc staroswiecko.

Gość gość takaona
Wszystkie podane imiona są ładne jednak najbardziej podobają mi się Alicja i Natalia najmniej Kamila i Monika.

Gość 0 Terenia 0
Wszystkie brzydkie i oklepane 😴

Gość gość
Terenia - to imię chyba jest najgorsze i najbardziej oklepane.

Gość gość
Natalia, Magdalena, Emilia, Monika, Alicja (w tej kolejności). Reszta mi sie nie podoba. Kamila brzmi męsko, a Aleksandra wyniośle. Ola znów banalnie.

Gość zayebala
Jakos tak trafilas,ze wszystkie mi sie podobaja. Najbardziej natalia,najmniej emilia

Gość gość
Tez znam moniki same lafiryndy i jak ktoś napisal falszywe materialistki, a najgorsza jaka znam jest Monika k z chorzowa, szmata jakich malo

Gość róża na wzgórzu
najładniejsze Aleksandra albo Emilia. najbrzydsze to Natalia i Monika

Gość gość
Dla mnie najładniejsze to Aleksandra i KAmila a najbrzydsze z tej listy to Monika I magdalena Ale to chyba Tobie powinno się podobać?

Gość gość
A moim zdaniem najladniejsze to Monika, Magdalena, potem Natalia i Alicja. Reszta to szajs.

Gość gość
Magdalena- mam tak na imię, więc nie wiem, czy mi się podoba, czy nie ;) ale lubię tylko formę Madzia, Madzik, Madzialena, Magdalena. Najbardziej popularnego zdrobnienia- Magda nie cierpią. Jest za twarde Podobają mi się najbardziej Alicja, Ala, Alunia, Alusia Natalia też ładne, chociaż zdecydowanie zbyt popularne teraz. Ma jednak wiele ładnych zdrobnień. Monika - może być Aleksandra- zawsze będzie Olą, więc średnio mi się podoba. Kamila.. tak sobie. Emilia- brzydkie

Gość gość
Dżizas, co wy macie z tym krytykowaniem imion? Moniki to takie, Magdy takie... Wasze tępe skojarzenia są załosne i śmieszne. Zna taka jedną Magdę i mówi, że Magdy to owakie czy siakie... Ja znam beznadziejne 4 Aśki , czy to znaczy, że Aśki to idiotki? Dajcie se siana... imiona fajne, wszystkie co autorka podała. A wy z waszymi płytkimi opiniami idźcie się zakopać gdzieś głeboko, bo wstyd czytac takie debilizmy.