Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafafafaf

Szybko schudnąć

Polecane posty

Gość fafafafaf

Czy ktoś z Was zna jakąś skuteczną dietę, która w dość szybkim czasie pozwoliłaby mi schudnąć?

Gość gość
w jakim czasie to ma byc>?

Gość fafafafaf
miesiąc, dwa.

Gość gość
w 2 miesiace schudlam 10 kg ponad na diecie south beach teraz jest na niej moja ciotka i w tydzien jej ubyło juz 3 kg

Gość fafafafaf
Uuuu, aż 10 kg nie potrzebuję. : ) Chciałam tylko trochę schudnąć bo czuję się trochę jak tłuścioch. : /

Gość gość
bo jak masz malo to mniej schudneisz jak masz wiecej do schudniecia to wiecej

Gość elka001
dieta mz, najlepsza. jedz o polowe mniej niz do tej pory

Gość gość
zastąp ziemniaki kaszą gryczana lub brązaowym ryżem, jedz warzywa, owoce, czasem orzechy , ciemny chleb, zero fast foodów , napoi gazowanych, smażonego jedzenia. Dużo pij wody , zielonej herbaty, ćwicz w domu min. 45 min dziennie, rowerem jezdzij

Gość gość
ja na dieice 8 godzinnej schudlam 4 kg w miesiac , jadlam wszystko tylko nie obzeralam sie

Gość Olcia Dubicka
Mnie kobieta której zajmuję się maluchami chwaliła sobie preparaty odchudzające Forever Slim, połapałam od niej pierwsze pojemnik w upominku a też można je nabyć na allegro. Jako że najskuteczniej jest brać je 3 miesiące zaopatrzyłam się w 3 sztuki w promocyjnej cenie. Oprócz tego nakręciła mnie zdrowym odżywianiem. Idąc takim planem w miesiąc pozbyłam się 9 pierwszych kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z potomkami którymi się zajmuję i w piaskownicy ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale wcześniej nie było takich rezultatów ;) Postanowiłam spróbować po tym jak wyczytałam że preparaty są przetestowane przez najwyższego inspektora sanitarnego i przyjęte do sprzedaży w Polsce co ręczy ich pewność a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie badania co stawia ich w złym świetle. A w tych tylko naturalne składniki co również zwiększa mój spokój

Gość Wiola

U mnie zabieg liposukcji bardzo dobrze wyszedł. Nawet nie spodziewałem się tak dobrych rezultatów. Zabieg wykonywałem u dr Aldonę Stachurę   Po zabiegu stosowałem się do diety i teraz ważę o 30 kg mniej. Zabieg bardzo mi w tym pomógł.

.

Gość Magda

Ja też zdecydowałam się na zastosowanie Foreverslimu i w moim przypadku jego działanie i efekt jaki uzyskałam był większy nawet od tego czego oczekiwała, choć jak się tak zastanowić, to "poprzeczkę podniosłam sobie bardzo wysoko"