Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy tak uda mi się schudnąć

Polecane posty

Gość gość

Mam 17 lat, 2 LO i mam sporą nadwagę chciałabym schudnąć. Już w wakacje się odchudzałam przez miesiąc i schudłam 5 kg, ale teraz też chce tylko nie wiem czy schudne gdy będę jeść dopiero o 15 np na obiad ryż z warzywami potem przekąska np grejpfrut, a na kolacje jogurt. Zjadłabym coś w szkole, ale nigdy nie mam na to czasu. Oczywiście będę też ćwiczyć 1-2 godziny dziennie. Czy tak uda mi się schudnąć?

Gość gość
głupota jakbyś jadła DO 15 to byś schudła, a tak to będziesz głodować, a wieczorem obżerać się, kiedy metabolizm najwolniejszy.

Gość gość
dodam że jestem bardzo szczupła, nie miałam w życiu nadwagi- a ZAWSZE jem śniadania.

Gość gość
chooj wie, znajdz sobie jakąś dietę w necie....śniadanie musisz jeść, chociażby jogurt naturalny ...treningi zacznij powoli, nie rzucaj sie od razu na kilku godzinne cwiczenia bo organizm wyczuje kryzys i zamiast oddawac tłuszcz bedzie go magazynował... głodzic sie od razu tez nie możesz .. najpierw zrezygnuj z tłustych smażonych soli i ostrych przypraw po tygodniu czy dwóch nie słódź herbaty, nie jedz słodyczy.. musisz dostarczac węglowodany w inny sposób... ćwicz 20 minut trzy razy w tygodniu.. potem dołóż więcej i więcej brzuszków, codziennie jeździj na rowerze, biegaj parę razy w tygodniu, chodź na basen

Gość gość
a i głupota nie jesc do 15.. musisz jesc kilka razy dziennie ale małe porcje nie obrzerać sie, min, 5 razy dziennie ale mało