Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dostałem propozycje pracy

Polecane posty

Gość gość

Chodzi o prace w ochronie przy budowie drogi. To takie stróżowanie ale trochę się boje bo zmiany w 90% nocne i co drugi dzien.Ale wlasnie się zastanawiam bo nie zapytalemczy to polega na jezdzeniu po okolicy i pilnowaniu placy budowy czy tylko obchody się robi a prawa jazdy nie mam. Nie wiem tez jak się będzie miała sprawa jak ktoś cos ukradnie to chyba z pensji będą sciagali? Jakies problemy będą pewnie a może mnie ktoś zaatakować, nie jestem taki odważny żeby się bic z kims wiec może mi się cos stać zwłaszcza ze to nieciekawa dzielnica gdzie pelno elementow chodzi a to wszystko mialbym za 5 zl netto / godzine. . . Czy ktoś z was by podjal taka prace? Chyba dość ryzykowna czy może mi się tak wydaje?

Gość gość
idź choć płaca żałosna ale jak nie ma nic innego... boisz sie to kup sobie gaz pieprzowy

Gość gość
a ty facet jestes? czy jakas miętka piipka? :o

Gość gość
znajomy stróżuje. Nie narzeka. Trochę pośpi, ma TV, co 2-3h robi obchód po całym placu

Gość gość
Ale to jest w nocy , a jak mnie jakas grupka elementow zaatakuje to co wtedy?? Albo cos ukradną i będę miał wytracone z pensji:(

Gość gość
5zł netto za godz teraz przelicz to na euro i porównaj z zarobkami za granicą. W JAKIM MY KRAJU ŻYJEMY?!

Gość gość
przeczytaj sobie umowe czy ci coś potracaja czy nie ale watpie bo mienie pilnowane jest zwykle drogie a pensje ochroniarzy marne:o jakby potracali to co drugi by poszedl z torbami:P

Gość julka19xx
za tyle to ty nie wychodź ze stróżówki