Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bedzie bobas

Polecane posty

Gość gość

Wiatm wszystkie panie :) Mam mały dylemat. Od jakiegoś czasu (ok 2 tyg) czuje sie jakoś dziwnie. Jestem senna zmeczona, ciągle biegam siku, mam obolałe piersi. W zeszlym tygodniu bolał mnie dolem brzuch potem czułam takie łaskotanie. Nie stosujemy z mężem zabezpieczeń i kochaliśmy sie dokladnie w dzien owulacji. Teraz z niecierpliwością czekam na spodziewaną miesiaczke bo juz sama nie wiem co myslec. Okres mam regularny. Możliwa jest ciąża, jak myślicie?

Gość gość
gratulacje, będzie syn

Gość gość
skąd wiadomo ze syn?

Gość gość
jeśli do stosunku doszło w dniu owulacji na 90% będzie syn. jak urodzisz to odnajdź ten temat i napisz co urodziłas. daje obie rece obiac ze chłopak

Gość gość
:) ok napisze napewno, jeśli to faktycznie ciąża :*

Gość gość
Ja dzisiaj byłam na monitoringu cyklu i endometrium 9, prawy jajnik 21mm. Gin. powiedział żebym dzisiaj sprobowala Ala to jest 12 dc więc może być chłopiec a man dwóch chłopców . Teraz chce spróbować zaplanować córkę. Co myślicie?

Gość gość
Podobno jak uprawiasz seks przed owulacją to są szanse na dziewczynkę, ale ja uprawiałam seks dwa dni przed owulacją i czekam na ukochanego Synka. O tym "sposobie" dowiedziałam się po tym jak zaszłam w ciążę, nie planowałam płci. Jest jeszcze chiński kalendarz płci, ale też sprawdziłam z ciekawości i mi sie nie zgadza, wg niego powinnam mieć córkę :)