Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość Flavia234
ja nic takiego nie słyszałam. miałam usg dopochwowe w 5 tyg wszystko bylo ok, był wtedy pęcherzyk. teraz bede miała juz usg przez brzuch w 10 tygodniu na które czekam z niecierpliwoscią

Gość aniczka90
w sumie bada usg samo w sobie szkodliwe nie jest ale bardziej mnie zastanawia czy nie ma niebezpieczenstwa ze powstanie jakis uraz mechaniczny... w sumie to tak tylko kminie, jak gin mi zaleci to sie go zapytam:)

Gość aniczka90
dziewczyny a do kiedy trzeba isc do gina aby bylo potem becikowe?? do 10 czy 12 tygodnia??

Gość gość
gosc to ja oczekujaca.dostalam2kroplowki i wieczorem znowu bede miec i jakies leki.lekarz mowil mi dzis ze wszystko z dzieckiem ok i widac raczki i nozki i palce ale jeszcze nierozdzielone,zrobi mi na oddziale jutro chyba dopochwowe bo tak to przez brzuch mi robil w gabinecie.mam nadzieje ze wypisze mnie na weekend,zabronil mi cokolwiek robic,i mowil ze mam zoladek zakwaszony i odwodniona jestem,mowil ze widac ze wymeczona jestem ale ciaza prawidlowo sie rozwija.

Gość aniczka90
oczekująca trzymamy kciuki aby wszystko było dobrze:)

Gość gość
dzieki dziewczyny asik wymioty mnie wymeczyly tak rano myslalam ze zoladek mi wyrwie w nocy tak samo,teraz mam apetyt tyle ze wszystko laduje w kibelku.nie zycze zadnej takiej meczarni jaka mam i pewnie bede miec jeszcze ale grumt ze dziecko rozsnie lekarz smial sie ze bejbi uroslo sporo ale bylam zestresowana szpitalem i nawet nie pytalam.wogole myslalam ze zasne po kroplowce a tu nic tylko zimno mi bardzo.a usg przez brzuch mi robil juz w 5tygodniu ale malo widac dopochwowym lepiej widac dzidziusia

moze coreczke nosisz podobno kobiety ktore maja taki ppoczatwk ciazy rodza corki ;) chociaz wiadomo ile ciaz tyle przypadkow ...

Gość gość
tez mi wlasnie tak mowia ze bede miec coreczke ale bez roznicy aby dobrze bylo.wlasnie dostalam leki i kolacje zjem i bede dalej lezec

Nie chcieli mi podać wyników przez telefon ale jutro jadę na następną bete to odbiore wyniki Co do szyjki to mnie właśnie czasami tak jakby kluje ciągnie a brzuch praktycznie wogóle już nie boli Nie wiem czy to dobrze

Oczekująca strasznie Ci współczuję A z tą płcią to różnie bywa Moja siostra z synkiem wymiotowala ciągle i po wszystkim a z córeczka nic Ze mną w szpitalu leżała dziewczyna odwodniona jak Ty i z tego co wiem też ma syna Nie ma reguły

witajcie dziewczyny mucha moja kol wogole niewymiotowala i ma corke moja mama tez i ma nas3dziewczyny,szwagierka podobno wymiotowala i ma syna wiec roznie to jest.ja dzis lepiej sie czuje zobaczymy jak dalej bedzie ale spac wogole niemoge masakra jakas.zobaczymy jak wyniki mi wyjda i moze jutro lub w piatek mnie wypisze juz bo nie chce mi sie tutaj lezec,wole w domu.maz tez niemogl spac bezemnie.

Ale się dziś zdenerwowalam :(  Pojechałam zrobić bete i odebrać wyniki a pani mi mówi że nie ma Szuka szuka w końcu poszła na górę do laboratorium a po powrocie powiedziała że nie ma i mooooże będą w piątek Zapytałam jak to? Okazało się że mimo że mają własne laboratorium to na bete akurat wysyłają do warszawy Porażka tym wieksza że musiałam zrobić badanie dziś i jeszcze w piątek a wyniki potrzebne są mi we wtorek Wszystko by było spoko gdyby nie informacja że wyniki są na następny dzień po 11-ej  Gdyby nie wprowadzali w błąd zrobilabym badanie tam gdzie zawsze i gdzie w sumie dziś pojechałam Martwi mnie teraz że wyniki będą nie z jednego labo

Oczekująca u nas jak już wezmą na oddział to minimum 3 dni trzymają bo chodzi chyba o refundację czy coś ale może u Was jest inaczej

mucha u nas tez tak jest ze trzeba 3doby ale czasami nadciagna ci te godziny.ja lepiej sie czuje dzieki bogu ale dopiero w piatek bede miec usg .dziwne ze na wyniki musisz tyle czekac.tak mi sie nudzi ze szok dobrze ze jest kilka dziewczyn z ktorymi mozna pogadac.

Mucha a tak z ciekawosci skad jestes?? to absurd zeby tyle na wynik czekac u mnie jest po kilku godzinach

Dokładnie. To absurd. Dlatego stamtąd wyszłam i pojechałam tam gdzie do tej pory robiłam badania a tam wyniki są na drugi dzień po 17-ej Jestem zła bo tak czekałam na te wyniki a tu taki zonk Poza tym to będą wyniki z innego laboratorium więc kiepsko będzie porównywać przyrost

A wogóle jestem pierdoła bo nie posluchalam siostry żeby iść do szpitala. Podobno tam wyniki są jeszcze tego samego dnia

Oczekująca dobrze że lepiej się czujesz i pamiętaj że jest pozytywna strona Twojego pobytu w szpitalu.... Nie musisz oglądać swojej teściowej! :D hehe

Gość gość
ja jak leze to rano pobieraja przed6a o11juz wyniki na oddziale naszczescie dore mi wyszly wiec niebeda mnie dlugo trzymac.mucha trzeba bylo isc to od tesciowej mialabys spokoj tak jak ja.wiecie mam takie gazy po kroplowce ze szok.dziis siostra maz ciotka przyjada do mnie a jutro maz i moze rodzice moi to chociaz 2godziny mina szybko.

Nie ma to jak odwiedziny w szpitalu :) czas szybciej i milej leci U nas w jednym szpitalu masz normalnie punkt pobran jak w przychodni tylko ja nie lubie tego szpitala a w drugim nie wiem jak jest Kurcze nie mogę obiadu zrobić bo co wstane to mi niedobrze

Gość gość
mucha widzisz moze i ty zaczniesz miec wymioty ale niezycze ci tego.ja ciagle leze i czekam na odwiedziny zaraz ide po jakies krzyzowki bo nudzi mi sie bardzo.

Jak leżałam w szpitalu to o wiele łatwiej mi było dopóki leżały ze mną 3 dziewczyny a potem wypisali je wszystkie naraz i zastalam sama. Myślałam że zwariuje

Gość czerwcowa2014
jestem po wizycie kolejne usg za mną, niestety nie mam za bardzo możliwości wyboru w tej kwestii, dobra wiadomość jest taka, że zarodek sporo urósł i bije mu dzielnie serduszko, także kamień spadł mi z serca. Zła wiadomość jest taka, że muszę leżeć kolejne 3 tygodnie i brać duphaston 3 razy dziennie, ale jak mus to mus. Nie wiem kiedy będę mogła wstać z łóżka, ale co robić mus to mus

Powiedział Ci lekarz czemu? Mi jest niedobrze bolą mnie plecy na dole i wogóle nie chce mi się spać Do tego moi rodzice mieli wypadek. Sarna im wyskoczyła. Na szczęście im nic się nie stało ale z samochodem kiepsko i do tego nie dostaną odszkodowania bo nie mieli AC :( Ale najważniejsze że im nic nie jest Jak u Was z tym spaniem?

mucha ja niestety niemoge w szpitalu spac ale w domu spalam jak dziecko.juz duzo lepiej sie czuje wyniki tez lepsze wyszly wiec moze jutro wyjde juz.pewnie dzis kroplowke dostane jeszcze dzisiaj a jutro usg bedzie.na dworze piekna pogoda a tu w szpitalu trzeba siedziec niestety.

Gość gość
Dziewczyny przykładajcie się troszkę proszę jak piszecie, bo czasami ciężko się to czyta.

czerwcowa ja tez ciagle biore duphaston chociaz w szpitalu daja mi luteine dopochwowo ale lekarz tez zabronil mi robic aby lezec jak najwiecej.wazne ze dzidzius rosnie i bije serduszko,ja jutro zobacze swoje malenstwo ale lekarz mowil ze duzo urusl i widac przez brzuch w usg bylo.mam nadzieje ze wszystko ok bedzie u nas wszystkich trzeba tak myslec a nie ze cos sie stanie

witam. Chciałabym sie dołączyć. Byłam w poniedziałek na usg i 6 tydz. I 3 dni. Wiec czerwiec.