Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anna85

CZERWCOWE MAMY 2014

Polecane posty

Gość ewinkaa
Zdjęcie literek już na mailu:-)idealne nie są ale mi się podobają:-) a Wy co myślicie?

Gość gość
przeczytalam z ciekawosci wasz watek i stwierdzam ze fajne z was dziewczyny. szkoda mi muchy.:( przykra sprawa. jedna dziewczyna tez poronila szybko rozpowiedziala ze jest w ciazy. przykro mi. uwazam ze po 3m-cu powinno sie chwalic. wtefy jestsie na 100% pewnym ze wszystko oki bedzie. poruszylyscie temat poronien i jedna z was strasznie sie zirytowala tym tematem. dziwie sie. przeciez niektore z was to przezyly i jesli macie taka potrzebe wygadania sie to powinniscie pusac poto ten watek jest. osoba pisala jako gosc ze nie powinno sie wkurzac ciezarnych takim tematem. cozza wrazliwosc ojojo. uwazam ze ten gosc to wasza oczekujaca. jest falszywa. pisze tylko o sobie ciagle o swoich dolegliwosciach. i co tydzien pisze ktory tydz ciaxy ma. no i te usg co 3tyg. masakra. i co ona moze ciagle sie chwalic a wy nie mozecie o poronieniu pisac. echhh glupota. sorki za literowki. zycze wam ciazowe udanych rozwiazan. a tym ktorym sie nie udalo powodzenia w staraniach. napewno Bog wam wynagrodzi cierpienie.

Gość gość
gosciu a ja domyslam sie kim jestes i jestem pewna na100procent.kazdy pisaze o czym chce po to jest forum aby sie wygadac.jesli mam problemy z ciaza to mam czestrze kontrole,ty chyba niewiesz co piszesz...szkoda sie denerwowac na takich gosci.sama w ciaze niemozesz zajsc a innym docinasz.gdybym byla falszywa po co wogole bym miala udzielac sie na forum.oczekujaca

Gość gość
aha kiepsko czytasz watek bo co3tyg na usg niechodze,tylko wtedy jak lekarz zleci a jak lezalam juz5razy w szpitalu to chyba cos nietak.kazda dziewczyna cieszy sie ze urodzi dziecko,chwali sie ze kupila lozeczko posciele,wiec kazda z nas powinnas obsmarowac bo wszystkie sie chwalimy.oczekujaca

Gość gość
poczatek czerwca to taka gabke kupilas do wanienki?juz slub za tydzien masz stresa?ale czas lec***amietam swoje przygotowanie.asik odezwij sie bo nic sie nieudzielasz...moze niejeden jaka lekarze decyzje podjeli?co z wami?onamama jestes z lublina w jakim szpitalu bedziesz rodzic?oczekujaca

Gość gość
a po co sie ciskasz oczekujaca. przeciez to forum jest otwarte i kazdy moze sobie pisac o czym chce i gdzie chce. a tak poza to skad mozesz wiedziec kim jestem. jasnowidzka jestes. ps. nie jestem napewno kobieta. pozdrawiam

Gość gość
powodzenie oczekujaca. zycze udanego rozwiazania i pociech z Igorka:-):-):-)

Gość gość
niemam zamiaru klocic sie z toba''gosciu''wyrazam swoje zdanie,mam takie prawo.tylko nierozumiem ludzi ktorzy nie znaja czlowieka jego problemow a kogos oczernoaja i oceniaja.ale widocznie takie forum ze do kazdej z nas gosc ma wiele do powiedzenia.oczekujaca

a ja się zastanawiam jak tam Tacia?Coś długo leży w szpitalu.Moze przetrzymają ją aż do rozwiązania.U MozeNieJeden chyba bez zmian.Czekają żeby dzidzia jak najdłuźej byla w brzuszku.U mnie ponury,deszczowy dzień.Az nic mi sie nie chce robić.

Gość kasia2014
Hej mamusie :-) Ja dziś o 4 na siku i oczywiście głód chciałam przetrzymać ale ostatecznie leżała do 6 poszłam zjeść pół kronki i odrazu zasne łam:-) Oczekujaca coś upierdliwi ci goście hehe:-) nie ma co reagować:-) bez stresu bo masz go sporo w domu. Początek czerwca zazdroszcze ci ślubu my mieliśmy w sierpniu było ekstra,mogę jeszcze raz:-)ja się wcale nie stresowalam i to wszystkich wkurzalo :-) Po tym co pisalyscie o materiałach nie wiem czy nie kupię zwykłego piankowego ... Ja się zbieram miasta na zakupy może znajdę cukinie :-) Młoda wariuje ale nisko ja czuje:-) U mnie pochmurnie ,wieje i pewnie będzie padać i 8 stopni jest:-)

Gość gość
jolka u mnie tez zachmurzone,wiej***ardzo i glowa peka mi doslownie.brzuchatka ladny brzuszek i wg mnie malutki:)a moze asik w szpitalu jest bo wyniki jej sie pogorszyly?poczatek czerwca a rozek pralas czy wywietrzylas tylko?oczekujaca

Oczekujaca no niby mi mowia ze maly ale czy ja wiem juz bardzo mi przeszkadza w roznych czynnosciach ;) Ja jestem chyba 3 dni za Toba termin mam z om na 1 czerwca a z usg 28 maj ale ten czas leci. .. Od rana z mezem sluchammy piosenek dla dzieci hhehe ;)

Gość mamakubusia09
Oczekująca do głowy nie biez ja uwielbiam czytac twoje wpisy jestes niesamowita dziewczyna i moim zdaniem skromną. A jak o czyms piszemy to nie uwazam zebysmy sie chwaliły tylko dzielimy sie uwagami na temat tego co mamy i w ogole, a zreszta czemu mamy sie nie pochwalic nowym wozkiem czy czyms to nas przeciez cieszy teraz i ta radoscia sie dzielimy. Ja cala noc czekalam az moje malenstwo sie ruszy spalam czujnie okolo 4 sie wiercil a ja usnelam na dobre do 6. ASik daj znac mam nadzieje ze nic zlego z tym bialkiem i cukrem w moczu. A moj synek staierdzil ze dzidzius spal jak stary niedzwiedz i dlatego sie nie ruszał:).

Gość gość
brzuchatka ja z om mam na30maja a z usg25 takze zaraz za mna:)ja mam wiekszy brzuszek teraz strasznie do przodu mi idzie.mamakubusia super masz synka fajne teksty mowi:)ja sie nieprzejmuje tymi wpisami gosci bo wystarczy co w domu mam stresu.moj znowu w nocy tak kopal z lewej sstrony co sie budzilam.oczekujaca

Gość Agu_28
Ja mam wizyty co 3 tygodnie i za każdym razem lekarka robi mi USG i co w tym złego?? Jeżeli jest udowodnione że nie szkodzi dziecku to jak ktoś ma ochotę może sobie codziennie chodzić :)) Jakbym miała możliwość to bym oglądała codziennie mojego juniora..

Gość mamakubusia09
Pisze zawsze z tel usiade ktooregos wiecZora przy kompie to wysle na poczte zdjecie mojego malego :).

Gość gość
ale u mnie wieje az swiatlo gasnie:/ dzis sie czuje tak jak na poczatku ciazy masakra poprostu:/nastawilam pranie poszewek zloze je do szafki to pokoj niebedzie taki zagracony.oczekujaca

hej, brzuchatka super brzuszek, mi sie ta kreska gdzieś straciła pod pępkiem była a teraz jakoś jej nie widać za bardzo :) pogoda niestety sie pogorszyła, ja już wczoraj byłam senna i spałam w dzień, a w nocy nie spałam prawie w ogóle, no to moje dziecko sie wsciekło, tak wyprawiał, obkopał mnie całą, teraz ma czkawke, kawe wypiłam po 17 wczoraj, moze sie rozbudził.Nie ma sensu w ogóle odpisywać na głupie zaczepki, a ten ktoś to napewno kobieta, raczej chłopowi by sie nie chciało pisac głupot na kobiecym forum, jeszcze ciążowym :P

Gość ewinkaa
Początek czerwca-ciekawe jaka będzie pogoda za tydzień,na pewno pięknie!:-) uważam,że dzień ślubu to jeden z najpiękniejszych dni:-) brzuchatka-fajny brzuszek, a jaki opalony:-) fajnie sie leży w lozku jak tak wieje i pada za oknem,ale w brzuc***już burczy:-) milego dnia kobietki,jakie plany na sobotę?

Gość gość
agata pogoda pewnie bedzie piekna w dniu slubu.ja pamietam caly tydzien lalo a w sobote bylo30stopni jak slub bralam:)ja kolejny dzien sama bo m od6rano poza domem wkurza mnie to ze ciagle sama jestem.ale coz nic nieporadze.ja dzis w domu siedze jutro jade do rodzicow.wyjelam pierogi beda na obiad dla m a ja rybke zjem:)oczekujaca

Gość ewinkaa
Początek,brzuchatka wysłałam hasło

Gość Sisilka
Hej mamuski. Ja czuje malego bardzo nisko, ale nawet jak kopnie jak szalony to sie ciesze jak by to bylo pierwsze kopniecie. Wczoraj na szkole rodznia omawialysmy etapy porodu, tak na luzie o tym mowilysmy ze polozna sie z nas smiala. . Mozniejeden co ttam u ciebie, odezwij sie. . Ale wam zazdroszcze ze macie tyle juz gotowe dla dzieci. Ja wczoraj przywiozlam od bratowej posciel, lezaczek na podloge z zabawkami, ciuchy. A wozk lozeczko przewijak wanienke jak tylko bratowa odkopie u swoich rodzicow ze strychu. . U mnie strasznie wieje ale jak to nad morzem. Ja tez mam ochote na slodkie, najleepiej jakigos eklerka ;)

Gość gość
siliska ja tak mam ochote na nuttele i mizerie.bylam w sklepie po ogorki i zrobie sobie mizerie a nutelli nie bylo w sklepie:( oczekujaca

kurcze ja ciagle czuj***ardzo wysoko jak sie wierci,pod zebrami mam fale dunaju ciągle, tak sie rusza. Mizerie uwielbiam, ale dzisiaj mój w pracy cały dzien to zrobie sobie racuchy z jałbkami :)

Ja mam cos takiego i to podobno nie jest za dobre :) https://www.google.pl/search?q=plastikowa+wkladka+do+wanienki&client=ms-android-samsung&hl=pl-PL&source=android-browser-type&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=wiQkU7HuAZGthQeZ4IDQCQ&ved=0CAgQ_AUoAA&biw=320&bih=508#biv=i%7C24%3Bd%7CZ-nW_91j6_aGgM%3A Rozka nie bede kupowac bo szczerze mowiac watpie, ze sie przyda. Maj i czerwiec to cieple miesiace wiec moim zdaniem poduszka z lozeczka i kocyk wystarcza. Rozek moim zdaniem jest super na zimne miesiace, bo fajnie otula Dzidzie :D Co do slubu to sie nie stresuje, bo to tylko slub cywilny i beda najblizsi :)) U mnie pogoda tez nie sprzyja, strasznie wieje.

poczatekczerwca mam tez takie coś w domu do kąpieli, ale nie wiem, czy będę używać, są też z gąpki, ale kolezance sie robale tam zalęgfły ffffffffuj. Chyba wole go przytrzymać normalnie i umyć, ogólnie od 1 kwietnia ide na szkołe i skorzystam z rad położnej co do kąpieli i czym myć dzidziusia bo jestem w kropce jesli o to chodzi, za duzy wybór. :) Gratuluje ślubu, żeby pogoda Wam dopisała :)