Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kolinutka

Chce sprawdzic swojego chłopaka

Polecane posty

Gość Kolinutka

Witajcie! Podejzewam, że większość dziewczyn chciałaby sprawdzić swojego partnera ;) Czy naprawde tak kocha? Twierdzi, że nigdy by nie zdradził, ale czy napewno? Ja bardzo chętnie chciałabym sprawdzić jego wiarygodność tylko... Potrzebuję pięknej ochotniczki która mi w tym pomoże!! :) Raz juz chciałam "sprawdzic" Ukochanego, lecz szybko odkrył tożsamość swojej "wielbicielki".. Bylo to trudne. Nie moglam pisac,kiedy chcialam bo np siedzial tuż obok, a tymbardziej nie moglam dzwonic (bo oczywiscie rozpoznałby moj głos.. ) Czy znajdzie się ochotniczka która mi pomoże? :)

Gość sellie
To jest chore, obrzydliwe i mam nadzieję, że to tylko prowokacja. Jak można robić coś takiego ukochanej osobie? To jest miłość? Miłość to zaufanie i uczciwość wobec siebie. Lecz się.

Gość gość
A może on powinien sprawdzić ciebie? Niby kochasz, ale czy na pewno tak bardzo?

Gość gość
Co o tym sądzi twój psychiatra?

Gość Kolinutka
Nie, to nie prowokacja. Nie nie ukrywam, że gdyby moj Partner sią na to zdecydował, zrozumialabym jego decyzję. Moze i sama chciałabym być sprawdzona.

Gość Kolinutka
I proszę, jesli to możliwe, nie dawać mi wizytówek to psychiatrów. To jest moja własna sprawa, że chciałabym tak postąpić.

Gość gość
kolinuta ty nie rozumiesz o co chodzi w tym wszystkim... więc ci wyjaśnię. faceta traktuj jak dodatek do życia, a nie jako główny sens i cel życia. Znajdź sobie jakąs pasję, hobby, i temu się poświęcaj. A jak masz faceta to nie pokazuj mu, że tak strasznie ci na nim zależy, wyluzuj ;) To facetowi powinno bardziej zależeć na kobiecie, a nie odwrót, bo inaczej sytuacja jest chora, to kobieta powinna rządzić w związku a nie facet. Trzeba być taką zołzą, nie pokazywać że ci tak bardzo zalezy, nie świrować czy cię zdradza itp. A jesli nawet cie zostawi, to znajdziesz innego, co za problem? więc jaki sens sprawdzać mu telefon, grzebać w kieszeni, nie ten to inny, naprawdę zastanow sie nad sobą i swoim poczuciem wartości..

Gość Kolinutka
"gość" powiem, że podoba mi się to co napisałaś :) I masz rację i prawie tak wygląda mój związek, chociaż jestem zaskoczona, ze obca osoba tak napisała :) Ja poprostu jestem ciekawa. Moze nawet ciut wścibska ;) Bez obaw, wiem co robię ;)

Gość Kolinutka
KonaKona serio? :)

Gość Kolinutka
Zastanawiałam się nad tym.. i może smsy, widziałaś go gdzieś , albo poznałas, zdobyłas nr od jego koleżanki (może od kumpeli z zawodów - często wyjezdza na zawody Karate, nie jest w stanie spamiętac wszystkich ludzi ktorych pozna;) ). Co o tym myslisz?

Gość Kolinutka
Nieważne ;)

Gość Kolinutka
W koncu ktoras mogla zapomniec albo poprostu się nie przyznac :)

Gość gość
ja proponuję transakcję wiązaną :D ja sprawdzę Twojego a Ty mojego :D