Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Upokorzyłam kochankę mojego faceta poszłam do jej domu przy wszystkich domownika

Polecane posty

Gość gość

przy wszystkich domownikach kazałam jej odczepić się od mojego faceta, widziałam jak jej rodzina sie na nią patrzy, a ona się popłakała i kiedy już wychodziłam powiedziałam jej matce że wychowała szmate i czy jest z tego powodu dumna. Czekam na faceta aby mu o tym opowiedzieć.

Gość gość
takie rzeczy zalatwia sie w 4 oczy a nie, pokazlas klase, nie ma co

Gość gość
ale twój misio jest w porządku, prawda? ta wredna szmata się na niego rzucała, a ten biedak nie mógł jej odmówić, tak?

Gość wyszlam za maz zaraz wracam
fajnego masz faceta... zapomnial cie poinformowac ze wasze malzenstwo sie skonczylo bo mu oczy peesda zarosly?

Gość gość
wszyscy winni dokoła, oczywiście oprócz biednego misia!

wow, poszłaś powiedzieć jej rodzinie, że to dla niej twój facet zdecydował się cię zranić i poniżyć? Klasa :P

Gość gość
facet cie zdradził a ty zamiast go w*****c z domu to poszłas do kochanki :D a misiowi zdradzaczowi pewnie juz wybaczyłas bo przeciez został zgwałcony haha

Gość gość
Prowo 1/10 Tydzień temu byłaś u niej w pracy i to samo zrobiłeś :o

Gość gość
A co Ci zawiniła jej matka?Sama siebie upokorzyłaś normalna kobieta nigdy by tak nie postąpiła,żal mi Ciebie nie jesteś zbyt inteligentna co?

Gość gość
Co zawiniła jej matka!> Wychowałała takie ścierwo. Ja bym nigdy nie rozbijała niczyjego małżeństwa

Gość gość
taaa a facet jest bez winy??? Przecież gdyby on nie chciał to romansu by nie było. Ja ty nie obchodzisz ona była wolna nie zna cię i ma cię w nosie. Ale twój facet nie był wolny a mimo to wdał się w romans z ich dwójki to on jest winny , ty idiotka która rzuca się na inna z pazurami tylko w obronie czego ja się pytam?? Sceny to możesz robić męzulkowi a ją możesz tylko grzecznie poprosić żeby usunęła się z twojego życia.

Gość gość
a gdzie ona napisala, ze mis nie jest winny??? moim zdaniem wcale to nie jest zle narobic 'siary' pannie tez. a co ona nie jest winna?

Gość gość
Przysięgał ci twój kochaś, a nie tamta dziewczyna

Gość gość
małżeństwo to rozbił twój misio bo przecież ta panienka była wola, a co ją interesuje twoje małżeństwo o to powinien się martwić "szanowny małżonek"

Gość gość
Kobieto która matka by chciała mieć tak prowadzącą się córkę,rąbnij się w ten pusty sagan,ale tak z całej siły!

Gość gość
zazwyczaj to faceci podrywaja a kobiety naiwne leca wiec nie ma co zwalac winy na kobiete tylko, Wina jest wspolna ale jego bardziej, bo skoro ona jest sama to ma prawo a on skoro ma zone to ma rodzine i powinien myslec o zonie a nie o innej. Ale widac moze nie jest z Toba szczesliwy, moze Cie nie kocha..

Oby nikt nigdy Ciebie tak nie potraktował za Twoje dziecko . A najgorszą winę ponosi oczywiście mąż .

Gość gość
baby to jednak głupie są. Lepiej wydrapać oczy jego panience żey tylko mężuś został. Żenada.

Gość gość
Jestem babą,a nigdy bym się tak nie zachowała,kobieto nie masz za grosz honoru.

Gość gość
Twój stary ma cię głęboko w doopie. Jakbym miał taką głupią babę jak ty też bym ją olał.

Gość gość
Przecież to nie mój mąż to po pierwsze, a po drugie z nim się też policzę jak wróci. Ale jestem zadowolona że tak ją zgnoiłam przy wszystkich.

Gość gość
Bo jesteś pustakiem masz sitko zamiast mózgu:)

Gość gość
to Tobie sie wydaje ze ja zgnoiłas, za chwile sie okaze ze wszyscy wiedzieli ze oni sie spotykaja i laska jest w ciazy i dlatego sie poryczała, a misia jak ukazesz?? zero sexu przez tydzien?? mi by było wstyd isc do kogos do domu i wykłócac sie o takiego r****cza :o

Gość gość
Już szmaty jej bronią :D Bardzo dobrze zrobiłaś, niech te które rozbijają związki wiedzą że nie są bezkarne!

Gość gość
Jak to nie prowo,to jesteś babą bez klasy

Gość gość
gościu 18:04,nie mierz innych swoją miarą ok?

Gość gość
Gdzie jest ta kobieca solidarność? Laska rozbija czyjś związek, prawidłowo panna postąpiła 🖐️

Gość gość
dokladnie, nie ze bronimy bo ja np.nie toleruje zdrady, ale nigdy bym sie tak nie zachowala, faceta wywalila bym z zycia i tyle a panne olala, trzeba miec honoru troche, jesli jest madra to sama bedzie wiedziala ze zle zrobila

Gość gość
to co? przyszła do niej do domu i ukradła jej faceta? facet to bezwolne stworzenie, które można sobie zabrać?