Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cm@vp.pl

Szukam dziewczyny do stalego zwiaazku o to moje wymagania

Polecane posty

Cóż, jeśli ktoś tu pytał o mój charakter to uważam ze kształtuje go od narodzin  nie będę się chwalił, ale urodziłem się bez pomocy lekarza ani położnej „sam przyszedłem na świat” Jak mówią o zodiakalnych baranach zawsze musze być pierwszy wszędzie i o każdej porze i tak jest ponoć uparty?) Jestem bezpośredni, szczery, czasami wręcz bezczelny, nie bawię z ludźmi się w niuanse – i tego samego oczekuję od innych. Najważniejsze jest dla mnie to, co tu i teraz. Często w życiu kieruje się impulsem, mam w sobie coś z dziecka. Lubią zaczynać nowe rzeczy i cały czas działać, nie potrafię usiedzieć jednym miejscu. Mam wciąż głowę pełną pomysłów Mam siłę przebicia wpływam na innych nawet na moją szefową, spontaniczny, bezpośredni, pełny polotu, dynamiczny. Działam bez wahania i nie obawiam się kompromitacji. Otwarty na nowości. Nie przeżywam długo niepowodzeń i nie zniechęcam się nimi, szybko dochodzą do siebie nawet po wielkiej porażce i dalej idę naprzód. Jestem optymista to tak w skrócie o moich zaletach a teraz cos o wadach Czasem bywam agresywny, niecierpliwy. W wypowiadaniu swoich opinii moja bezpośredniość może ranić wrażliwsze osoby.

Gość gość
kolejny co ma wygórowane wymagania!

hehe :) tak sie skalda ze widze kiedy ktos udaje :) jestem zodiakalnym baranem 1 na firnamencie znaków :D przypomne kto tylko byl slynnym zodiakalnym baranem ;) jestem z tego dumny Marlon Brando, Vincent van Gogh, Giovanni Casanova, Adolf Hitler, Abraham Maslow, Piotr Adamczyk, Akira Kurosava, Aneta Kręglicka, Aretha Franklin, Francisco Goya, Joan Crawford, Al Gore, Henryk II, król Francji, Tadeusz Kantor, Olga Lipińska, Bronisław Malinowski, Francis Ford Coppola, Wilbur Wright

Nie mam wygurowanych wymagan :) czy tak trudno zrozumiec ze kazdy pragnie byc kochany ;) aha i nie da sie oszukac osoby ktora jest w temacie itp wiec :D daruj sobie te swoje zygowiny w pisaniu :D

Gość gość
mężczyzna baran - odradzam każdemu!!! cała reszta Cię przekreśla, tzn. te Twoje wymagania, ale ten baran to już strzał w kolano...

jesli ktos nie ma wymaana tzn ze nie ma wymagan od samego siebie tzn ze nie ma ambicji tzn ze jest zerem :!! to smutne ze wielu z was pisze ze moje wymagania sie wygurowane :D no coz najlepiej to siedziec z d**a widac ze te trollowskie teksty pisza jakies tluste kwoki :D tak mysle

Gość gość
zmniejsz wymagania bo zostaniesz sam

Gość gość
trollowskie teksty piszą ludzie z doktoratem. więc ogarnij się i przejrzyj na oczy, oraz popracuj nad swoim ego, bo troszkę Ci wybujało 🖐️

Gość gość
teraz to zmień portal bo tu jesteś spalony 🖐️