Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunet196cm@vp.pl

Szukam dziewczyny do stalego zwiaazku o to moje wymagania

Polecane posty

Gość gość
Masz wygórowane wymagania nieudaczniku! zwal sobie lepiej bo nie znajdziesz swojego wyimaginowanego ideału!

chcialbym zeby byl dziewica wiek nie wiecej niz 27 lata uczuciowa mila aha czyli dla ciebie normalnosc to bycie obojetnym? nie wiem co jeszcze lubiaca kino spacery przytualnie itp czyli nie majaca zadnego hobby prawdomówna - czyli lepiej klamac która nie kreci nie robi sobie zagrywek itp majaca serce ITD nie wiem co z Jusia fakt pisalm z kims takim ale Koniec konców :D juz nie pisze

Gość gość
:) no fakt nie jestem prawiczkiem ale nikt nie bedzie mi mówic co mam robic :) i kogo szukac w zyciu :D co do nieudacznika no coz rozaczaruje cie umiem kombinowac itp :) prowadze normalne zycie

Gość barney
"chcialbym zeby byl dziewica" x hahah

Gość gościówa___
Chce dziewicy bo boi się porównań. Jakby czuł się taki mocny i pewny swoich ,,umiejętności" i warunków fizycznych, to brak dziewictwa by mu raczej nie przeszkadzał. No chyba że to praktykujący katolik, sam będący nieskalanym dziewicem.

Gość Brunet196cmvpl
nie boje sie niczego :) hehe pozdrawiam

Gość 26l dziewica
ale ja nigdy chlopaka nie mialam

Gość Brunet196cmvpl
no chce dziewicy :D komu to przeszkadza ? bo nie mi :D co wy macie do tego ??

Gość 26l dziewica
Brunet196cmvppl - jakie jeszcze masz wymagania ? co powinna umiec? czym sie wyrozniac? co soba reprezentowac? jaka byc? itp

Gość Brunet196cmvppl
pewnie wielu z was mysli ze szukam tu naiwnej albo ze jestem wielkim optymista tak jestem optymista :) mam swoj cel w zyciu jestem ambitna osoba daze do swojego jestem indywidualista :) nie mam wiecej wymagan :) moze jeszcze 2 bo dla mnie wazne jest zeby ludzi sie rozumieli czuli podobnie :) mialem wrazenie ze tu poznalem taka osobe ale nie no to nie bylo to no i jest wazna rzecz :) wazne aby wiedziec ze podarzamy w tym samym kierunku miec te same poglady na rozne sprawy

dziewica26 napisze tak :) co miec co powinna reprezentowac szczerosc uprzejmosc :) ambicje ale nie zbyt wielkie :D nie lubie przerostu ambicji :) upartych ludzi itp

Gość Brunet196cmvppl
100% dziewica mentalnie sexualnie :) kogos kto ceni uczucia i patrzy na uczucia innych

głupio sie przyznac mam nie-mal wszystko dom samochód etp etc ale brakuje mi ciepla domowego ogniska gdy wracam do domu jestem sam :) eh zycie jest ciezkie we dwoje ale jeszcze ciezej samemu :)

Gość Aj jak przyjemnie kołysać się
A jakie masz wymagania odnośnie wyglądu? Umówiłbyś się z grubą, niską i brzydką kobietą?

Gość gość
po1 by szukać dziewicy trzeba być prawiczkiem....wiec jak dla mnie odpadasz po 2 zbyt duzo tematów tutaj zakładasz tzn nikt cie nie chce...odpadasz po3 nie znasz się na budowie człowieka, wtedy byś wiedział że każda isiota je posiada...odpadasz po 4nie potrafisz siebie zareklamować a ponoć jesteś wykształcony...odpadasz po 5 nie wymieniłeś ani jednej cechy charakteru...odpadasz przykro mi Kaliszaninie ale nie zasługujesz na taką pannę jak ja :-)

w glupich czasach zyjemy i jesli faktycznie uda mi sie znalezc takowa to mam nadzieje ze nie bede musial stanac na uszach a nawet rzesach zeby nie chciala sprobowac tego chleba z innego pieca

do postu wyzej mam gdziec co o mnie piszesz nie jestem produktem zeby sie reklamamowac po 2 nie jestem ginekologiem zeby znac budowe ciala po 3 sama sie wykluczylas :) nie lubie ludzi uprzedzony z góry

Gość gość
hihi dziewictwo łatwo udac:P a swoja droga straszny z ciebie hipokryta sam nie jestes prawiczkiem a dziewicy szukasz nie wydaje mi sie bys mial cos co by ja moglo zainteresowac jesli patrzy na prawictwo tak jak ty na dziewictwom, ale pewnie zalozysz milionowy topik i dalej bedziesz sie zastanawial czemu jestes sam