Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starania o bobo

Polecane posty

Gość gość

staramy sie z mezem o dzidziusia, ostatni okres mialam 12-17 sierp, kochalismy się 120,22,23,26,28 i 1 wrze . nogdy nie potrafilam ustalic dni plodnych bo zawsze okres jakos sie spoznial albo byl za wczesnie... czy mozliwa jest ciaza? i czy na test nie jest jeszcze za wczesnie?

Gość bobo_fruit
od ktorego miesiaca mozna dawac dziecku bobofruta jablkowobrzoskwiniowego?

Gość gość
wszystko jest możliwe. a mi wyszedł test pozytywny 18 dni od stosunku

Gość gość
bobo....co za wieśniackie określenie

Gość gość
kurcze, tak mysle mysle, nawet nigdy nie wiem kiedy mam owulacje, .... a jak uwazasz? z testem bedzie za wczesnie?

Gość gość
równie dobrze mogliście "strzelić gola" tego 1 września, więc na test będzie jeszcze za wcześnie, ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze parę dni, ze 2 - 3... Szkoda, że nie potrafisz określić ile trwają Twoje cykle. Bo ja zrobiłam test 5 dni po terminie spodziewanej miesiączki i sobie myślałam, że może się spóźni z dzień, dwa.. a tu nie przyszła wcale

Gość gość
no wlasnie nie potrafie, raz tak raz, raz 27dni , raz 31 dni , nie wiadomo,,,, niby 26 owulacja ,ale nie wiem czy byla ja tam nigdy nie potrafie odroznic czym sie rozni, bo sluz zawsze mam ...

Gość gość
poczekaj jeszcze chwilkę, albo zrób i jeśli wyjdzie negatywny to powtórz jeszcze za parę dni, o ile okres nie przyjdzie. I powodzenia w staraniach :) ja zaliczyłam typową wpadkę, jeden jedyny raz nie uważaliśmy i proszę - dwie grube krechy na teście

Gość gość
kurcze no ja bym chciala... test kupiony, 15 wrz nasza 1 rocznica slubu, chcialabym 2 kreski,ale juz tyle testow robilam i po 10 sekundach zawsze jedna krecha.. ciekawe czyy trafilam w dni plodne

Gość gość
nie nakręcaj się tak i nie frustruj, spokojnie !!

Gość gość
hehe...........stresuje sie po prostu

Gość gość
musisz troszeczkę wyluzować a wtedy na pewno się uda, bo jak będziesz się spinać to kiepsko to widzę :P zróbcie sobie w dniu rocznicy romantyczną kolację, wyluzujcie obydwoje.. No chyba, że do tej pory już zobaczysz te swoje upragnione dwie kreseczki :) a w jakim wieku jesteś?

Gość gość
22, no niby okres mam teraz dostac..no i czekam ........

Gość gość
to może zrób jutro i daj znać:) to będzie Twój 31 dzień cyklu, trwały kiedyś dłużej??

Gość gość
nie nigdy ...ja to nigdy nie potrafilam wyliczyc ktory dzien, kiedy dni plodne, z kalendarzyka owulacyjnego tak wyliczalam te dni no i zobaczymy no dam znac........ narazie brzuch na okres nie boli ale tydzien temu tak mnie jajniki bolaly ze umieralam z bólu...

Gość gość
korci mnie ten test schowany w półce ;))

Gość gość
a wy inne kobietki co myslicie ?????????

Gość Try Hard Sista
Jeżeli miałaś dziś dostać okres a nie przyszedł to możesz zrobić, jednak ja na Twoim miejscu zrobiłabym z samego rana jutro :) Też dziś czekam na okres, póki co go nie ma ;)

Gość gość
poczekam do jutra....... a mozliwa przy tych dniach co napisalam, ciaza?

Gość Try Hard Sista
Szczerze to nie mam pojęcia :D Szansa jest, mamy praktycznie takie same daty, w których współżyłyśmy, ale ja mam cykle do 29 dni maks :)

Gość gość
no ja 31 max... a spodziewasz sie czegos...?;)

Gość Try Hard Sista
Owszem, spodziewam się ;) Ale nie chcę się nakręcać, bo będzie mi smutno jak nic z tego nie wyszło. Chociaż jak byłam w pierwszej ciąży, to mniej więcej półtora tygodnia po seksie zemdlałam w pracy i chociaż test pokazywał, że w ciąży nie jestem to byłam ;) I właśnie jakoś 5 dni temu o mało nie zemdlałam, w porę się położyłam. Od tamtej pory mąż mówi, że jestem w ciąży, ale jeszcze o tym nie wiem :) Będę trzymać kciuki za Ciebie :D

Gość gość
dziekuje bardzo:) no to uważam,że jestes w ciązy :):):):) ja tez trzymam kciuki

Gość gość
bobo o kobieto może najpierw dorośnij, a potem bierz się za robienie dziecka. DZIECKA, bobo to najwyżej soczek bobofrut

Gość gość
Witam.Od ponad miesiąca bolą mnie cały czas piersi,każdego dnia ból był inny jednego się nasilał drugiego bolały troszke mniej ale codziennie towarzyszył mi ból.W trakcie pojawiły się inne objawy jak, częste oddawanie moczu,zachcianki,zawroty i bóle głowy,nudności,brak apetytu na samym początku potem wzmożony i tak na przemian.Z mężem kochaliśmy się w końcówke dni płodnych był to 19 i 20 sierpień,kończył we mnie.Po jakimś tygodniu miałam dziwne kłucie w jajnikach a przed okresem nigdy tak nie mam,pomyślałam,że może coś się zmieniło i dostałam w ten dzień to był 29 sierpnia okresu,był jakiś taki inny bo w dzień w którym powinno mi sporo lecec to zużyłam tylko 2 podpaski przez cały dzień,potem już tylko jakieś lekkie plamienia i trwał 4 dni pomyślałam ok,zwykły okres ale piersi nadal nie przestały boleć i bolą do dziś.Zrobiłam test ciążowy,pokazał drugą kreseczke bardzo słabo widoczna więc poszłam 2 dni temu zrobić test beta hcg ,odebralam wczoraj wynik i okazało się że wynosi <2.00 więc raczej brak ciąży.Nie rozumiem i nie potrafie znaleźć żadnego sensownego wytłumaczenia moim stanom i bolących piersi do dnia dzisiejszego.