Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak nie przejmować sie opinią ludzi

Polecane posty

Gość gość

każdy z was zostaje oceniany przez innych? i każdy jest poddany krytyce? jak mieć to w doopie?

Gość gość
tak jakbys sie przejmowal?/przejmowala tylko ze na odwrot :) mam nadzieje ze pomoglam.......................................

Gość gość
up ktoś normalny sie wypowie?

Ja sie przejmuje opinia jednej tylko osoby, na ktorą zasłuzyłem Na szczęście powody dlaktorych jest taka a nie inna od dawna juz niesą aktualna. niestety nie mam pojęcia jak jej to wytłumaczyc. Musiałbym chyba się z nią spotkac ale wątpie by chciala:O Przep********e:(

Gość twojailuzja
mhm po pierwsze ludzie nie wiedzą kim są sami po co tu są i o co w tym wszystkim chodzi,więc pojęcia nie mają kim jesteś Ty i jaki jesteś,sami są kłębkami własnych niepokojów i smutków,wolność od ludzi to pierwszy stopień do poznania ,obrazowo to taka masa niewolników błąkających się wśród norm społecznym i wymogów i swoich iluzji

Gość gość
Po prostu trzeba uświadomić sobie, że możesz być kim chcesz, jaki chcesz. Zaakceptować siebie i myśleć o własnym szczęściu a nie tym czy inni są uszczęśliwieni. Pewność siebie to podstawa