Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego nie chce kontaktu

I JAK tu zrozumiec FACETA czy mozna czy wogole mozna

Polecane posty

Dlaczego facet z ktorym spotykalismy sie na sex,jak juz nie chcialm z nim sexu to nawet nie chce ze mna zadnego kontaktu ,chociazby czasami zapytac co slychac tylko to,tym bardziej ze spotylismy sie bardzo dluo ? co mu szkodzi zadzwonic raz na jakis czas zapytac co slychac? ,tylko to,dlaczego nie odzywa sie wogole? a wspominal nawet jak spotykalismy sie na sex ,ze cos czuje do mnie..ehh

Gość nowywtemacie
takie to zagmatwane trochę to było was troje?

Gość gość
Zero seksu zero zainteesowania.Sama twierdzisz ze to tylko sex,to czego wiecej oczekujesz.To byl prosty uklad.

Gość Paula94
Nie da się zrozumieć :) Chociaż na tej stronie http://cyberolesnica.pl trafiłam na kilka interesujących artykułów na temat facetów ale jak powiedziałam to jedt odwieczny problem z facetami i tak już zostanie :)

Gość gość
A po co mu kontakt z KURVĄ, do tego analfabetką? Poszuka sobie wartościowej dziewczyny to się z taką będzie kontaktował, a nie z worem na spermę. Najpierw się dziwo naucz ortografii, a potem rozkładaj nogi... żal.

Gość Paula94
eh dziewczyny nie unoście się tak a lepiej zasugerować coś konkretnego

Do tego Pana wyzej..nie jestem analfabetka.. I nie jestem k ur fa... Zastanawia mnie dlaczego nie odezwie sie chociaz zadzwonilby zapytal co slychac"... tak dlugo sie spotyklismy..i mowil ze czuje cos do mnie..skoro tak to dlaczego chociaz nie zadzwoni zapyta co slychac?

Jak sie spotykalismy na sex to mowil ze niby chcialy cos wiecej,ze mnie bardzo lubi i martwi sie.,,Ja jednak powiedzialm ze faceta na stale nie szukam ,on o tym wiedzial

Gość Paula94
Możliwe że już chce zero kontaktu bo wie ze nic z tego nie będzie a nie chce Ci się przypominać, żebyś sobie nadzieji nie robiła. Ale przyczyn może być wiele. Może nie ma nic na koncie :D

Gość dziwny jest
Dziwny z niego typ,moze bardzoo obrazil sie i dlatego tak dlugo sie nie odzywa cisza..

Gość pytajnik hej
A ty dzwonisz do niego i pytasz co słychać?

Nie on wie ,ze Ja nie bede sobie nadzieji robila ,zna mnie ze nie podchodzilam do tego z uczuciem :) SPotykalismy sie pare lat...

Ja do niego pierwsza sie nie odezwe ,bo ostatnim razem wydarl sie na mnie obrazil mnie..

mam swoj Honor

Gość pytajnik hej
No to nie ma co się dziwić, on nie dzwoni, ty nie dzwonisz. Co, facet ma odczytać w tajemniczy sposób, że sądzisz że miłoby było aby zadzwonił? Może on sądzi, że rozmowa z tobą bez seksu będzie ciebie ranić, bo skoro już się nie spotykacie na seks, to jasne że coś się zmieniło. Może uważa, że po takim związku najlepiej usunąć się w cień i nie mącić ci w głowie? A może ma cię gdzieś, korzystał póki mógł, a teraz jesteś niepotrzebna, jest tyle możliwości i nie da się ich ocenić przez internet :P

Gość migotunia20
skoro mu dałaś jasno do zrozumienia ze nie szukasz nikogo na stałe to czego ty babo od niego oczekujesz?? koles byc może sie zauroczył i chciał coś wiecej a ty go olałaś to na boga , po co ma miec z toba kontakt ?? byc moze chce zapomniec o tobie . a wydaje mi się ze czujesz cos do niego i nie jest ci do konca obojetny to zawalcz o niego poki nie jest za pozno no chyba ze dla ciebie spotkania na sex byly nic nie znaczace to daruj sobie i zostaw go w spokoju. ;) u mnie jest na odwrót tez sie spotkałam niby tylko na seks ale jednak w głebi duszy tesknie za nim i mam ochote znow sie z nim spotkac ale on mnie totalnie olał nie oddzywa się . wiec ja wiem ze nic z tego nie bedzie :(

Ale skoro spotykalismy sie tak dlugo tyle lat to moglby chociaz po kolezeznsku czasmai zadzwonic tylko zypytc co slychac....o to mi chodzi Nie wiem Ale jak sie tak dlugo nie odzywa nie daje zankow zycia to jakos mi troche brakuje po jakims czasie to sobie uswiadomilam..ale pierwsza nie chce sie odezwac ,bo on mnie wyzwal byl nie mily w naszej ostatniej rozmowie..

Gość a moze tak to obmyslal
ALbo Tak sie wsciekl ze chcial ci zrobic na zlosc, pokazac!! i chcial osoagnac to zebys ty zatesknila zadzwonila pierwsza?

Gość migotunia20
ale on może mysli ze ty nie chcesz zeby sie odewzwał i w tym tkwi problem . dlaczego nie porozmawiasz z nim szczerze ? tylko robisz z siebie wielka dumną pania.. zreszta co do tego to jestem taka sama nigdy pierwsza sie nie odezwe chodzby w srodku mnie rozrywało ale czasem warto zrobic pierwszy krok. jezeli ci go brakuje to na co ty czekasz ??? pomysl sobie ze kogos poznał i zaczyna sobie ukladac zycie -fajnie ci z ta mysla ? jestes zazdrosna ??

On jest babiarzem...

Gość migotunia20
no i dlatego nie chcesz z nim byc bo sie boisz sie cie zrani ;) i wkrecilas mu ze nie chcesz nic na powaznie a w glebi duszy cos czujesz do niego . myle sie ??

moze jakis facet odpowie wypowie sie ,wedlug meskiego myslenia

migotunia tak..wlasnie..

Wiec nie bralam tego na powaznie ,tylko sex,ale zadnych uczuc...ale nie moglyb sie odezwac jak kolega zadzwonic "co slychac"??tym bardziej ze tak dlugo spotykalismy sie?

Gość migotunia20
może nie widział tego ze ci na nim zalezy i nie miał juz zamiaru byc tylko zabawka na chwile .niewiem naprawde.. do mnie sie juz tydzien nie oddzywa i chyba oszaleje....!!!!!!!!!!!!!!

My sie nie odzywamy ponad 7 miesiecy... a mieszkamy niedalkeko od siebie jakies 10 minut,ale na szczescie nie spotaklismy sie przypadkiem

Gość migotunia20
mam podobny przypadek do ciebie tylko ja z nim zrobilam to tylko raz i wydaje mi sie ze dalam mu do zrozumienia ze to tylko czysta gra nic wiecej , nie chcialam zeby wiedzial ze mi zalezy ze ciagle o nim mysle i teraz cisza :(

A moze jakis facet napisze dlaczego i co o tym mysli?

Chcialabym poznac zdanie jakiegos inteligentnego faceta,panowie napiszcie co o tym sadzcie, chcialabym znac wasze zdanie