Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

heloiza999

alicja bachleda curuś

Polecane posty

wileka mi kariera w hollywood, poejchała d**y dać aktorowi, bo porządnym zwykłym facetem gardzi alicja bachleda curuś- puściła się z amerykańcem, poleciała na sławę i kasę, ma dzieciaka, opowiada w wywiadach z uśmiechem o wilekiej miłości, a jest uczucuiowo tak niekompetentna, że nie potrafi być z jednym. po co dzieciaka z nim robiła, skoro nie umie teraz faceta kochać? no sorry, tak? te wszytskie celebrytki, magdalena rószcza- i inne- to są samotne matki, ona poświęca sie dla unicefu, k***a, tak kocha dzieci, że rodziny nie umie stworzyć. logiczne, że kochają to co same urodzinły, czy nie? katarzyna w, to wyjątki, ale tak w ogóle to normalne, że sie kocha dziecko. każda kocha dziecko i chce, by ją za to całować, a połowa z nich rodziny nie umie stworzyć. ch*j im w d.

Gość ccs
lol owca dalej masz faze na ABC?

ona jets po psychologii- powinna wiedzieć, że dziecko potrzebuje kochających się rodziców, b grzać się w słońcu ich miłości ufundowała swojemu dziekcu życie między polską a usa poza tym, ma syndrom jedynaczki, księżniczki i emocjonalnie upośledzenej dziewczynki- o jej ciąży najpierw dowiedzieli sie jej rodzice- brak szacunku do faceta- ojca dziecka ich związek nie przetrwał oczywiście; każdaz tych co wysławiają pod niebiosa macierzynstwo w prasie żyje w jakims byle jakim związku, nieliczne w pełnych normalnych rodzinach.przybylska, chylińska...steczkowska...ale czy one kochają mężów, czy dzieci bardziej? bo jak w dyskusję wkrada się słowo bardziej, to ja ani sie juz nie zachwycam ich miłością małżeńska, ani nawet rodzicielską. bo czym niby ma mi to imponować? k***a, co niby jest niesamowitego w czyms, co z ciebie wyszło, w kochaniu tego? poza rzadkimi patologicznymi przypadkami, to standard. ale kochac drugiego człwoieka- to już jest coś.