Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eluska123456

WESELE HOTEL STARA KAMIENICA PIEKARY SL

Polecane posty

Gość eluska123456

Witam planujemy ślub, i tak chciałam was zapytac kochane kobiety czy ktos moze slyszal o hotelu Stara Kamienica w Piekarach Sląskich?? Wiem ze ogranizują tam wesela, przyjęcia itp. Czy ktos z was moze był tam na weselu? jak z ogranizacją? jedzeniem? obsługą? Bardzo mi zalezy na opinii, bo nigdzie nie umiem znalesc czy warto tam zrobić wesele. Dziekuje:)

Gość eluska123456
No wlasnie na tej stronie juz bylam, i ogolnie Stara Kamienica ma bardzo duzo pozytywnych opinii, jednak nigdzie nie pisze jak wygląda tam ogranizacja przyjęć... a chodzi mi gł. o wesele....

Gość DJ DRAGON
Witam serdecznie, polecam Oprawę muzyczną DJ DRAGON z Katowic 10 godz. 1100zł - informacja tel. 518-953-464 Naprawdę godna polecenia,dużo sprzętu w tym oświetlenia.

Gość gość
koleżanka z pracy miała wesele,nazwa nie pasuje do tego lokalu,w środku jest nowocześnie,obsługa sympatyczna,jedzenie smaczne,apartament dla młodej pary gratis ,jak będzie 120 osób to pokoje hotelowe są wszytskie gratis na jedną noc za następne noce płaci się 30 procent,koleżanka miała wesele 2 dniowe ,wielu gości było na 3 noclegi,menu miała najmniejsze ,było w sam raz ,nic nie zostało,jedyny minus to ze są 2 sale łączone,jak chcesz robić poprawiny w domu to musisz wziąść wieksze menu