Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielo3232

CZY MOZNA MIEC OKRES W CIAZY

Polecane posty

Gość Danielo3232

witam, w czerwcu odstawilam tabletki , ktore bralam przez 4 lata. W sierpniu był stosunek 5 , miesiączke dostalam 11sierpnia. Dziwnie się czuje, czy moge byc w ciązy? 3 testy zrobione miesiąc po stosunku byly negatywne.

Gość gość
nie jestes w ciazy i nigdy nie bylas z teo co napisalas

Gość gość
nie jesteś w ciąży

Gość Danielo3232
a czy mozna mieć "miesiączke w ciązy" ? wiem, ze zdarza sie to raz na miliion tak?

Gość gość
okresu w ciazy miec nie mozna,przeciez bylo by to wtedy tak ze bedąc w ciazy i majac okres mozesz znowu w nia zajsc. W ciazy ewentualnie mozna miec krwawienia ktore czesto moga byc lekcewazone przez kobiety ktore nie zdaja sobie sprawy z tego iz moga byc w ciazy. Mając takie krwawienia trzeba jak najszybciej udac sie do lekarza,aczkolwiek takie krwawienia nie zawsze twierdza o najgorszym

Gość gość
zdarza sie okres normalny bardzo bardzo rzadko, natomiast pamienia nie czysta krew bardzo często

Gość Danielo3232
rozumiem, dziękuje. Z tym że 3 testy wykazały jedną kreske.Wiem w moim przypadku to raczej niemozliwe ,prawda?

Gość gość
Nie można mieć miesiączki w ciąży! Można mieć krwawienia, często nie zwiastują nic dobrego. Miesiąc po stosunku test byłby pozytywny o ile była by ciąża. Ty w ciąży nie jesteś.

Gość Danielo3232
była to normalna miesiączka ktora trwala 4dni, nie plamienie.

Gość gość
nie pierdiol głupot, moja kolezanka ma okres normalny a jest w 5 miesiacu ciaży... !!!

Gość TYTYTYTYT
no i test jest pewnie wyszedł tez negatywny a byla?:D hahaha

Gość gość
test 2 kreski, a za kilka dni dostala obfity normalny okres bo taki zawsze miala, poszla do lekarza ,okazalo sie ze 2 miesiac ciazy, obecnie jest tez w ciazy i tez ma okres! roznie bywa, nie ma rzeczy niemożliwych

Gość gość
a mi wyszedł negatywny, wiec chyba nie mam powodów do niepokoju;>

Gość gość
ja chciałabym zapytać tych, które twierdzą, że w ciaży można mieć miesiączkę: czy wy wiecie co to jest i na czym polega miesiączkowanie??????

Gość gość
a czy ty rozumiesz,że bywaja wyjatki? ile znam kolezanek , ktore maja okresy a nie plamienia i sa lub byly w ciazy.!! jakas ta osoba jest piepsznieta, jak taka/i madry jestes to idz na ginekologa, a nie sie bedziesz mądrowac... a co do koleżanki , nie jestes w ciązy i nie masz się co martwic:) choc dziecko to cud życia ;)

Gość gość
Nie można mieć okresu w ciąży, to bzdura. Ale najpierw trzeba wiedzieć czym jest okres, plamienie śródcykliczne i plamienie w ciąży. Jak rozpoznać okres? Przed okresem występuje podwyższona temperatura ciała, która spada w dniu okresu. Spadek temp ciała świadczy o właściwym okresie.

Gość gość
Do 6 miesiąca miałam regularne krwawienia bez jakichkolwiek objawów ciąży. Wtedy myślałam, że to zwykła miesiączka do momentu wizyty u gina, o mało co z krzesła nie spadłam. W ogóle nie sądziłam, że to możliwe. Dodam, że jestem przy kości i brzuszka do połowy 8 miesiąca nie było widać. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze i córcia zdrowa kończy niebawem 3 lata.

Gość gość
okres , okres normalny miala i ma, kurcze zajrzyjcie jej w majtki to bedziecie wiedzieli, upieracie sie przy teorii ciąza=brak okresu , możliwe plamienia, w dzisiejszych czasach bywa ze kobiety maja normalne regularne okresy w ciazy nic sie na to nie poradzi, natura ludzka plata figle, a wy tutaj bedziecie sie przedrzezniali

Gość gość
Nie płata żadnych figlii, trzeba umieć obserwować swoje ciało. Miałam skąpy okres teraz, pomyślałam, że może to ciąża, ale temperatura ciała powiedziała wszystko.

Gość gość
Jak można do 6 miesiąca nie wiedzieć, że jest się w ciąży? Niezła ignorantka z ciebie. Nie czułaś ruchów dziecka?

Gość gość
do tej, co się tak kulturalnie burzy- miesiączka to jest złuszczanie się błony śluzowej macicy, w momencie, kiedy komórka jajowa nie zostanie zapłodniona, przy ciąży jest to niemożliwe, bo inaczej doszłoby do poronienia, zamiast wysyłać innych do ginekologa, sama do niego idz i wróć również na lekcje biologii, poza tym piepRZnięta jeżeli już :-P

Gość gość
później już ruchy czułam ale skąd wcześniej mogłam wiedzieć że to ruchy? To była pierwsza ciąża.

Gość gość
czytac niepotrafisz? w 2 miesiacu ciazy sie dowiedziala, a obecnie jest w 6 i miala ostatni okres

Gość gość
dobra nie burmuszcie sie hahahahha, bo okresu dostaniecie

Gość gość
Bierzecie się za seks, a nie znacie podstaw fizjologii cyklu miesięcznego. Nie wiedzą co to jest okres, co to jest ciąża, to jest po prostu żenada. Ważne, że wiecie jak się nogi rozkłada. Potem taka nie wie, że jest w ciąży, pali, pije imprezuje, o dziecko nie dba.

Gość gość
co ty nie powiesz?? hahahahahaha, bo ci kur wa zylka peknie

Gość gość
dajcie spokój ! :) nie chciałam tu rozpocząc burzy na forum :)

Gość gość
brak miesiączki to pierwszy znak ze można być w ciązy. Rozumiem , że czasem może sie wydarzyć że ma się plamienia..ale krwawienia normalnego nie mozna miec przecież.

Gość gość
zaraz bedzie każda schizowac jak bedzie miala dostać okres, bo przecież mozna miec krwawienie ;p proszę Was :)

Okres w ciąży nie występuje, ale może pojawić się krwawienie z pochwy, które nie powinno niepokoić. Ja mam podobną sytuację, bo przedwczoraj dostałam jak myślałam @, ale nie była taka jak zawsze. Trwała zaledwie 2 dni (a właściwie to dzień umiarkowanego krwawienia i dzień jak przy końcówce @). Dodam, że również rozważam ciążę, bo kochałam się w dni płodne, ale zmierzyłam rano temperaturę po przebudzeniu i wynosiła 36.5. Dlatego też nie wiem co o tym sądzić, być może tylko się nakręcam... Z testem jeszcze poczekam.