Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobry tani catering pomocy

Polecane posty

Gość gość

Powiedzcie czy catering na roczek będzie ok? Co i skąd zamówić, żeby się opłacało (tzn. tanio, dużo, domowo)? Jestem z Legionowa :) Zamawiała któraś mama? To dla mnie ważne wydarzenie i chcę dobrze wypaść przed rodziną, a nie jestem mistrzem kuchni...

Gość gość
osobiście nie zamawiam bo umiem i lubię gotować ale nie mam nic przeciwko kobietom które zamawiają u profesjonalistów, lepsze to niż otruć rodzinę ;] z tym że rzeczywiście ważne żeby było sprawdzone, najlepiej jakby firma dała ci spróbować najpierw ich jedzenia bo jak ci plastik jakiś przywiozą to leżysz

Gość gość
2 razy zamawiałam catering i 2 razy się zawiodłam, a kilka sałatek, schabowego i rosół naprawdę nie tak trudno zrobić. wystarczy tort zamówić a resztę zrobić moim zdaniem

Gość gość
no szkoda,ze z Legionowa jestes... ja czasami zamawiam catering do domu, na urodziny dzieci np, i mam sprawdzony lokal, super jedzenie

Gość gość
Ja mieszkam w Radości i w Panoramie Firm znalazłam super firmę. Ona niestety tylko rozwozi w moich okolicach czyli Wawer, Anin itp. Ale właśnie wyszło mi bardzo tanio, bo to rodzinny biznes, gotują i pieką w domu, dlatego rozwożą tylko w okolicy :) I nikt się nie zorientował że catering :D A ja miałam luz z przygotowaniami. Bo moim zdaniem stanie w kuchni przez 3 dni przed imprezą powodują, że się wszystkiego odechciewa z imprezą włącznie.

Gość Gość

W Legionowie to niestety nie wiem  ale w Krakowie korzystaliśmy z cateringu od   JiR Catering Service z Przebieczan.

Impreza była na 25 osób to musieliśmy też skorzystać ze stołów,obrusów i zastawy ale było warto bo to super wygląda jak wszystko jest na biało i jednakowe. Jedzenie było bardzo dobre: zakąska,zupa,II danie i lody z owocami. Ciasta, tort, napoje i alkohole były nasze.

Cenowo też OK, bo jak policzyć produkty,pracę,wypożyczanie,sprzątanie i ryzyko czy się uda.

można zobaczyć na stronie co proponują     http://www.jir.com.pl/