Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet czytający kobiece fora

Czy facet może się czegoś nauczyć w takich miejscach

Polecane posty

Wiele razy nie tylko na kafe pojawiały się sugestie kobiet, ze prawdziwy facet nie siedzi na babskim forum tylko jakaś ciota, pominę już poziom tej wypowiedzi chociaż i z tego płynie jakaś nauka dla faceta. Chciałbym się skupić na pozytywnym wydźwięku zjawiska jakim jest facet na kobiecym forum a pozytywów jest sporo, przede wszystkim są tu gotowe porady czego facet powinien unikać w związku, czego kobiety generalnie oczekują od facetów nie tylko tych z którymi są. No i w końcu fajnie jest wiedzieć co myślą kobiety:) o co jest trudno w warunkach normalnych:P forum daje jakąś tam anonimowość i poczucie większej swobody i jest więcej czasu na przemyślenie własnej wypowiedzi (chociaż nie zawsze Paniom się to udaje, ale to zapewne z niewiadomości wagi jaką niosa za sobą takie fora ) Mam nadzieję, że ten temat pewne sprawy wyprostuje i wyjaśni z korzyścią dla obu stron. Ja osobiście wiele zrozumiałem dzięki forom kobiecym (kurde rozumiem kobiety!:P). Mam nadzieję, że ten temat pomoże zmenić podejście obu stronom z korzyścią dla wszystkich. To chyba wszystko co miałem do napisania na wstępie.

Gość go sc
jak jest idiota to nauczy sie czytac jak jest polidiota to nauczy sie czytac ze zrozumieniem a jak idiotyzm nie ma do niego dostepu to ZROZUMIE ze kazda kobieta jest inna i kazda ma swoje odrebne podejscie do kwestii wszelakich

dzięki za odzew

Gość go sc
duzy rosnij :P, :P, :P

"jak jest idiota to nauczy sie czytac jak jest polidiota to nauczy sie czytac ze zrozumieniem a jak idiotyzm nie ma do niego dostepu to ZROZUMIE ze kazda kobieta jest inna i kazda ma swoje odrebne podejscie do kwestii wszelakich" niczego takiego nie sugerowałem, chociaż są kwestie co do których wszystkie kobiety mają takie samo zdanie a faceci nie, prawda?

Gość go sc
oczywiscie ze nie szufladkowanie ludzi, w tym kobiet zawsze zemsci sie na szufladkujacym

są kwestie co do których większość jest zgodna

a z resztą temat dotyczy zrozumienia

Gość gość
E tam, wydaje Ci sie ze znasz kobiety. Moj facet tez tu przesiaduje i co? I nic. Nawet kwiatow w urodziny nie dostalam.

Gość gość
jak facet widzi co się tu wypisuje to się wcale nie dziwię...

no bo z nim nie rozmawiasz o tym, że czasem chciałabyś coś dostac, ale poniekąd to rozumiem dlaczego mu o tym nie mwisz, dobrze że mówicie o tym tutaj to jest bezcenne

Gość gość
Chyba sobie zartujesz! Tyle razy mu o kwiatach mowilam, wie ze bardzo je lubie. Wczoraj znowu temat byl poruszony. Otwarcie mowie czego oczekuje i potrzebuje, ale widocznie nie warto sie o mnie starac.

Twój facet robi błąd ja tego błędu popełniać nie będę

a z reszta wydaje mi się, że odbiór tego jest inny gdy czyta się o takich rzeczach niż w sytuacji kiedy móisz facetowi, że chcesz to czy tamto

miałem na myśli to, że facet odbiera to inaczej (nie uogólniam ) ale to w jakis przypadkach może być prawda