Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę sprzedać mieszkania

Polecane posty

Gość gość
Teraz mieszkania ciężko sprzedać, bo coraz więcej ludzi buduje się, każdy chce mieć coś swojego i kawałek swojego ogródka, podwórka. Ja swoje sprzedaje pół roku i sprzedać nie mogę. Cena 128 tys do negocjacji za 50 m, w bloku ocieplonym, miasto ok 50 mln mieszkańców.

Gość gość
na zakup klienta brak, ale o dziwo na wynajem chętnych sporo, ale wynająć nie chcemy tylko sprzedać. myśleliśmy żeby sprzedać to dobrać kredyt i kupić większe.

No sorry, ale ceny waszych mieszkań są z kosmosu. W Gdańsku na Jasieniu można w nowym budownictwie kupić 2-pokojowe mieszkanie za 170 tys., a wy chcecie za podobny metraż tyle samo w jakiejś pipidówie. Nigdy tego nie sprzedacie.

Gość gość
U nas mieszkanie do generalnego remontu gdzie trzeba nowe tynki podlogi okna instalacje zrobic to koszt ok 100 tys za metraz 40/50 m2. I tez nie jest to miasto duze tylko ok 10 tys miescinka na wschodzie polski. Kawalerki po 25m2 kosztuja 120 tys.

Gość alicja_em
Klienta na mieszkanie raczej nie znajduje się z dnia na dzień. Ja sprzedawałam dom po babci pod Poznaniem i było bardzo trudno - dom był ogromny, poza tym dojazd do miasta nie był za ciekawy, więc nikt nie chciał się zdecydować. W końcu w akcie desperacji znalazłam pośrednika, który uporał się z tym w (uwaga!) 3 miesiące! Tym, którzy łudzą się, że sami w końcu kiedyś sprzedadzą, radzę od razu zlecić to komuś, kto sie zna - będzie i taniej i szybciej. Jak szukacie kogoś sprawdzonego, to polecam Pana Wilczyńskiego z http://www.twoj-posrednik.pl/.

Gość gość
miasto ok. 50 mln mieszkańców a to ci k***a miasto

Gość bajkanek
Kwestia tego ile chcecie wydać pieniędzy, ale generalnie teraz można świetnie zainwestować, sami zobaczcie - http://tabelaofert.pl/mieszkania Ceny mieszkać nie były tak niskie od lat. Oczywiście dla sprzedających to bardzo trudny moment, bo żeby coś sprzedać, trzeba posiadać bardzo duży kapitał.

Moje mieszkanie jest na 4 pietrze i też mam problem ze sprzedażą ale czekam cierpliwie dodam że to centrum miasta

Gość Angela5
Ja uważam że najlepszym rozwiązaniem na sprzedaż mieszkania jest dodanie ogłoszenia na portalach. Nie korzystając z biur nieruchomości. Ja sprzedawałam mieszkanie przez portal dom-pro.pl . Fajne jest to w tej stronie, że ogłoszenia dodaje się bezpłatnie. Muszę też pochwalić się, że mieszkanie sprzedałam w miesiąc! :) Jeśli chcecie dodać ogłoszenia nieruchomości to koniecznie tam.

Gość martyna 33
Ja też przez prawie rok nie mogłam sprzedać mojego mieszkania. Owszem przyszło kilka osób, ale to nic nie dało. Dopiero, jak zdecydowałam się na dobre biuro nieruchomości, to w ciągu miesiąa znalazł się klient, który kupił moje mieszkanie.

Gość gość
a wystarczy poprosic jezusa

Gość gość
Jak chcesz znac odpowiedz na swoje pytanie napisz do mojej tarocistki-doradcy Sofii. Czesto korzystam z jej usług i jestem bardzo zadowolona. Podaje Ci email do niej: tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A w mojej mleczarni produkują zaczarowane mleko że jak go skosztujesz to od ręki mieszkanie upchane.