Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mogę sprzedać mieszkania

Polecane posty

Gość gość

nie wiem czy jest aż tak straszne czy co. cena niska dość, a już się z nim bujam i bujam a zainteresowanych brak

Gość ewa33333
Kupiłaś jakiś badziew, to nikt go nie chce kupić, co się dziwisz

Gość gość
podaj: lokalizację cenę oczekiwaną metraż garaż/pwinica lub coś dodatkowego do mieszkania?

Gość gość
Tez sie bujalam i bujalam. Musialam ostro obnizyc cene, zeby znalezc kupca.

Gość gość
lokalizacja: warmia i mazury metraż: 45m2 typ budynku: budynek kilku rodzinny cena: 90 tys do sporej negocjacji do mieszkania obiekt gospodarczy, kawałek działki rekreacyjnej, udział w podwórku.

Gość gość
w tej lokalizacji bardziej chodzi mi o to jaka to jest miejscowość, nie musisz nazwą podawać jak nie chcesz, ale chodzi mi o to czy to jest miasteczko 5tys ludzi a moze duze miasto 150tys to ma jednak największe znaczenie jeśli chodzi o wartosc mieszkania

Gość gość
Czyli wieś i mieszkanie niesamodzielne. Więc się nie dziw, że nie ma chętnych. Ja od roku nie mogę sprzedać 49 m2 w bloku na 1 piętrze w samym centrum miasta dawniej wojewódzkiego. Za 120.000,- do zamieszkania od zaraz po remoncie

Gość gość
Sprzedam bezczynszowe mieszkanie w budynku kilku rodzinnym na parterze. Mieszkanie składa się z dwóch pokoi (przechodnich), kuchni, łazienki i korytarza z małą wnęką. Do mieszkania przynależy obiekt gospodarczy do remontu i część podwórka. Mieszkanie świeżo po generalnym remoncie ( nie wymaga wkładu finansowego): -nowe plastikowe okna wstawione w grudniu 2011, -na ścianach nowy tynk,gładzie, ściany malowane dobrymi farbami, -nowe grzejniki, nowe rurki pcv, -na podłogach wysokiej jakości panele położone w lipcu 2012, - nowa instalacja elektryczna w kuchni i łazience, - nowe wyposażenie łazienki, nowy bojler elektryczny, - nowe drzwi łazienkowe i pokojowe, - nowe kontakty, włączniki światła, żyrandole, krany. Mieszkanie ogrzewane przez piec co znajdujący się w należącej do mieszkania kotłowni zlokalizowanej na klatce schodowej. Ciepła woda z bojlera elektrycznego. Dodatkowo w łazience ogrzewanie podłogowe. Możliwość przesłania większej ilości zdjęć na email.

Gość fionkalolka
ja mam mieszkanie 82m2 ze strychem do zaadaptowania za 82 tys ,tez w domku wielorodzinnym i nie moge sprzedac,wiec wynajmuje,cena jeszcze do negocjacji :))

Gość gość
my byśmy chcieli tak z 70/75 tys za nie dlatego napisaliśmy 90 do negocjacji. mieszkania w gorszym stanie są w naszej lokalizacji po ok 100 tys i do remontu za podobny metraż

Gość gość
JA SIĘ PYTAM GDZIE TO MIESZKANIE! Wiocha? 100-400 mieszkańców? miasteczko 5-6tys ludzi? a może wielkie miasta Wawa, Gdańsk, Kraków, poznań? To od tego cena zależy i "chodliwość" takich mieszkań Nikt ci na zad*piu mieszkania nie kupi bo w takim zad*piu roboty nie bedzie zeby to mieszkanie potem utrzymać, a dojezdzac kilkadziesiąt km do roboty też nie kazdemu pasuje! łatwiej sprzedać mieszkanie w większym mieście niż w pipidówce choćbyście nawet za grosze chcieli sprzedać

Gość gość
też swojego nie mogę sprzedać, cena niska, mieszkanie nie wymaga remontu, a ludzie oglądają i na tym się kończy,ale zauważyłam, że ludzie by chcieli super mieszkanie, najlepiej wyposażone i to nowocześnie za grosze. A tak się nie da. Ja zostawiam meble w kuchnu wraz ze sprzętem, szafa w pokoju, w przedpokoju, stół z krzesłami w kuchni, rolety wewnętrzne, a jakaś babka przychodzi i pyta czy zostawie jeszcze w cenie żyrandole, karnisze. i może jeszcze co? Wyposażenie łazienki zostawiam też.

Gość gość
a myslicie z eludzie maja nawet 50 tysiecy?? skad maja wziac skoro na chleb ledwo maja

chodziło mi o linka do ogłoszenia o sprzedaży a nie do jednej fotki korytarza, bo chyba wrzuciłaś jakieś ogłoszenie do sieci?

Gość gość
miejscowość ok 1000 mieszkańców 10 km od miejscowości w pobliskim mieście sieć zakładów produkcyjnych więc pracy jest full, ciągle szukają i zatrudniają bo zakłady się rozrastają. dojazd do miasta super, ba nawet pracodawca puszcza busy, które po ludzi przyjeżdzają do pracy.

Gość gość
ta fotka to nie moja, ja napisałam jakie ogłoszenie jest

Gość gość
w miejscowości zespół szkół (przedszkole, podstawówka i gimnazjum), 3 sklepy, kaplica, cmentarz, biblioteka publiczna, buduje się karczam/dom weselny, duży zakład gospodarczy gdzie też jest praca.

Gość gość
dojazd do miasta dobry praktycznie co 40/60 min są busy i pks, w zimę zawsze trasa przejezdna, punkt pocztowy.

Gość gość
o boziu to ja bym faktycznie takiego mieszkania nawet za 50tys nie kupił, w takim piźździejewie? :D jakby to było miasto co najmniej powiatowe to ok, ale nie taka pipidówa

Gość gość
Ewka, wypierrdalaj, twoich rad nie chcę.

Gość gość
a sąsiedzi jacy?

Gość gość
jeśli całe mieszkanie nie jest w takim z*****ym różu to nie dziwie się że nikt tego nie chce kupować ludzie malują mieszkania na jakies dziwne oczojebne kolory a potem się dziwią że komuś nie podoba się cały czerwony, różowy czy zielony pokój

Gość gość
przecież mówiłam że to nie ja to zdjęcie wstawiałam!!!!!!!!!! a po drugie zawsze się ściany maluje po swojemu, bo każdemu co innego się podoba.

Gość gość
sąsiedzi ok, można normalnie pogadać, nie ma wielkich przyjaźni czy odwiedzin bo kazdy ma pracę i zajęcia jakieś i mało czasu, ale normalnie pare słów się zawsze zamieni.

Gość gość
kupując mieszkanie nie powinniśmy patrzeć, sugerować się kolorem ścian, to kwestia gustu, a ściany zawsze można przemalować. Odświeżenie mieszkania typu malowanie to już tylko tzw kosmetyka. Więc to głupota jak ktoś napisał,że nie kupiłby bo ściany różowe.

Gość gość
ogólnie otoczenie jest sielskie, spokojne, nikt się do nikogo nie wtrąca. w mieście cena mieszkania o podobnym metrażu zaczyna się od 150/160 tys w górę.

Gość gość
chcemy sprzedać bo szukamy czegoś większego tak ok 65/70 m2.