Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do mam jakie macie wymiary i ile jesteście po porodzie

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie. Ja mam 163 cm i ważę 51,5 kilograma moje wymiary to talia ( a raczej jej brak) 64 cm pod biustem 71 cm biodra w najserszym miejscu 90 cm udo 51 cm mam dwójkę dzieci 4,5 i 1,5 roku

Gość gość
jejku..... a co nas obchodzą twoje wymiaru i po jaką cholerę mamy tobie podawac swoje ? :(

Nie znam swoich wymiarów. Nie obchodzą mnie. Mam 164 cm wzrostu i waze 63 kg. Jestem rok po porodzie

Gość gość
ja jestem 1,5 r po porodzie i waże 120 kg i nic z tym nie robie 😡

Gość gość
założyłam ten tamat dlatego, że, w mniemaniu wielu ludzi matka polka = zaniedbana, gruba kobieta i chciałam się przekonać czy tak jest naprawdę i wogóle.....tak poprostu

Gość gość
głupi temat

Gość gość
Witajcie, zapewne pojawiały się takie tematy na forum, tak sobie jednak pomyślałam, że w gruncie rzeczy młode mamy mają nawet ułatwione zadanie, jesli chodzi o podstawę zdrowego odżywiania się i dbania o linię, czyli małe posiłki w regularnych odstępach czasowych. Jak czytałam wcześniej większość osób ma z tym spory problem. Natomiast mamusie w przeciwieństwie do innych mają fantastyczne, bardzo ekologiczne " urządzenie oczko.gif " pozwalające zachować tą podstawę zdrowej diety w postaci maluszka. Wiadomo, że dzidzia potrzebuje małych, a częstych porcji jedzenia, tak więc najprościej, jak mama karmiąc maluszka przygotuje też coś dla siebie ( oczywiście w miarę zdrowego) i problem pilnowania odstępów czasowych z głowy usmiech.gif . W ten prosty sposób można uzyskac fajne efekty.

mam ok 163 cm wzrostu i ważę ok 44 kg... dokładnie nie wiem, aż tak się tym nie przejmuję, swoich wymiarów też nie znam.... jestem 7,5 miesiąca po porodzie

Gość lomajka
Dziwnych ludzi masz więc wokół siebie. A wymiary nijak mają się do tego czy ktoś jest zadbany czy nie...

Gość gość
Jednak wymiary bardzo dużo mówią o tym jak o siebie dbamy...

Gość gość
Chciałaś się po prostu pochwalić, że jesteś szczupła po porodzie. Żałosne.

Gość gość
wcale że nie, nie mam wogóle kobiecych kształtów cycków brak, d**a jak słon w porownaniu do wzrostu uda tak samo i absolutny brak talii, nie znasz się.... spytać już nie można

Gość gość
autorko, ja mam 161 cm wzrostu i w biodrach 87 cm, nosze rozmiar 34/36... wiec jakim niby cudem ty majac 90 cm w biodrach masz tylek jak slon :D? tak samo talia - ja mam jakies 62 cm w talii i jak najbardziej talia jest widoczna. maz mi zawsze mowi, ze jest bardzo waska w talii - przed porodem mialam tyle samo... wiec twoje 2 cm wiecej nie moga dawac takuego zlego efektu ;).

Gość mała miła mika
92biust 74 talia 84 uda-w tym najgrubszym miejscu- w biodrach mam 80 164cm, 58kg Jestem 3 lata po porodzie i zmieniło się tylko to,że przed ciążą miałam talię 64cm. Także nie mów że nie masz wcięcia, bo 20cm różnicy to jest ładne wcięcie. Lecz się autorko.