Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Slavery

Musze się do tego przyznać

Polecane posty

Dobra, muszę się do tego przyznać, Chyba jestem zdesperowany. W sumie jestem z***bistym facetem, zarabiam konkretne pieniadze, mam swietne cialo, trenuje kilka lat na silowni, fitnes, plywanie i inne takie, znam sie swietnie na diecie. Poza tym jestem inteligentny, wyzsze wyksztalcenie i tego typu p*****ly ;P Czasem nawet potrafie rozsmieszyc :D Ale jestem zdesperowany! Teraz przeprowadzilem sie do Londynu i jestem tu od 2 miesiecy. W polsce mialem kolezanki wiec bylo w porzadku, a tutaj nikogo nie znam. Juz mnie powoli to denerwuje. Przestalem sie nawet onanizowac, zeby miec wieksza motywacje poznawac dziewczyny, ale jak siedzie w pracy 8h, pozniej mam inne zajecia, to nie mam kiedy, ani nie mam z kim wyjsc nawet na impreze. Kolezanki, poradzcie co mam robic!

Gość PlinkiPlonka
no to ja jestem w podobnej sytuacji... siedze w Dublinie, rozwiodlam sie niecaly miesiac temu i jestem sama jak palec... wiec moze faktycznie ktos cos poradzi....

Gość Jaki problem
spotkajcie sie i problem rozwiazany :D

Witam w klubie :) Dodam jeszcze, ze nie rejestruje sie na portalach randkowych bo to strata czasu, takze realne rady mile widziane :)

Gość PlinkiPlonka
troszku daleko z Londynu do Dublina :)

Gość PlinkiPlonka
Slavery... dokladnie to zrobilam... sram na portale rankowe... po raz kolejny sie okazalo ze przyciagam doopkow!!!!

Gość gość
"troszku":o

Portale randkowe to zupelnie inna historia, jak sobie profil uzupelnisz na 100% i spedzisz przy tym milion h na tworzenie profilu, to pewnie cos z tego wyjdzie, ale po co to komu ? Wole spedzic czas poznawac ludzi w realnych warunkach, tylko dajcie jakies rady. Gdzie poznac ludzi ? jak, gdzie kiedy o ktorej ? ;P I wezcie pod uwage ze jestem tu sam!

Gość PlinkiPlonka
spotykalam sie z gosciem ktorego poznalam na portalu randkowym... wymiotlo mnie... a teraz on potrzebuje "breaka".... koorwa... nie wiem gdzie wychodzic ze by spotykac facetow... na imprezy nie chodze wiec gdzie znalezc faceta??

Gość gość
to jak jestes taki och i ach to you must thinking a nie zadawać głupie pytania:-P Czego chcesz się dowiedzieć gdzie znaleźć dziewczynę? My nie mieszkamy w Londynie nie wiemy gdzie są kluby,dyskoteki,kawiarnie a często tam można spotkać dziewczyny;-) Swoją źonę poznałem na cmentarzu,każde miejsce jest dobre. Także odejdź od klawy i na miasto w końcu z ponad 8 mln ludzi musi się znaleźć ktoś dla Ciebie;-)

No tak latwo powiedziec, trudniej zrobic, trzeba miec dobre nastawienie, a ja zaczynam byc zdesperowany, przeczytal pierwszy post ?? :P

Gość gość
no kurde człowiek z opisu zawsze ma dobre nastawienie, nie ma załamek. Rozumiem,że nie masz z kim iść ale jak pójdziesz to już towarzystwo znajdziesz, tu zagadasz,tam cos dodasz,gdzies pomacasz i jest:-D

Gość gość
czytam,że laska wyżej ma podobny problem... wiecie smęcenie przez internet jeszcze nie sprawiło,żeby z monitora wyskoczył gwiazdor czy gwiazda:-D Trzeba się ruszyć zacząć gdzieś chodzić żeby spotykać ludzi inaczej się nie da;-) A Pan ich ach na tych siłkach fitnesach i innych nie ma ludzi?

Gość gość
sory,że tak piszę ale ładnych parę lat temu też to miałem ale zmotywowałem się i zacząłem poznawać ludzi, więcej i więcej i ciągle i więcej, wśród tych tłumów było kilka lasek;-) Zasada jest prosta im więcej poznajesz tym większa szansa na spotkanie tego kogo szukacie;-)

Ale ja nie jestem Pan ach och, tylko znam swoja wartosc, proste, tylko mnie deprecha bierze :P

Gość PlinkiPlonka
z mojej klawiatury wyskoczyl ksiaze... tyle ze okazalo sie ze musi odpoczac... ja peeerdole... czy ja jestem magnesem dla d*pkow czy wszyscy faceci maja jakies korby???

Gość gość
dobra Panie och ach żartuje przecież:-D Ale jak znasz wartość to przecież nie masz obaw podbić do obcej babki i zagadać nie?:-P Ty od księcia:-D nie załamuj ten był wybrakowany, przybędzie następny. Ale na zdrowy rozum wiesz, w necie szukają Ci co zostali albo są nieudani, ewentualnie żonaci ale Ci to romansy w głowach mają:-P Będzie trudno ale nie nie możliwe;-)

Gość PlinkiPlonka
doskonale to wiem... jesli gosc ma 38 lat,nigdy nie byl zonaty i nie zamierza poki co zakladac rodziny... jest wybrakowany... tyle ze to nie zmienia tego ze sie zakochalam

Gość gość
to grubo, i teraz ciężko co? Akurat to też znam też się zakochałem w dziewczynie poznanej przez internet. Tylko,że nadal Ją mam na szczęście;-) Ale wiesz jaka jest rada na klina nie?...Klin kolejny jakoś "zabije" pamięc po tym pierwszym. Chyba o ten Londyn musisz zahaczyć:-D Pan nie och ach chętnie by Cie poznał...życie nie takie historie zna;-)

Zbaczamy z tematu, mielismy rozmawiac o tym gdzie wyjsc, co zrobic, zeby ludzi poznac? Moze jakies ciekawe strategie ? :)

Gość gość
nic nie zbaczamy sfatam Was daj się wykazać noooo:-D

Gość gość
mistrzu wg mnie strategia jest jedna, Zagadywać te które odpowiadają Twojemu gustowi (ale to brzmi:-D) na ulicy,w sklepie,na poczcie, wszędzie:-)

Gość PlinkiPlonka
slavery... no to wpadaj do dublina jak nas juz tak swataja :) ... no i masz ci los... wiesniak sie odezwal!!!! koorwa!!!! nienawidze go i kocham za razem.... peeerdole nie odpisuje... niech sie pomeczy

Gość gość
co to dla Was funciaki i euracze na konta wpadają to i samolotem jak taksówką, nie to co LOT;-)

Gość gość
heh ja nie szef ale tymczasowo mogę Wam poszefować bo widzę,że się gubicie i jeszcze złe decyzje podejmiecie a potem będe miał Was na sumienu:-P

Gość gość
Slavery to jest PlinkiPlonka PinkiPlonka to Slavery a teraz buziole:-D:-D:-D

Gość PlinkiPlonka
peeerdole to zyebane euro i tych zyebanych iroli.... chcialabym moc wrocic do kraju i zyc jak czlowiek bez tych baranow obok!!!

Gość PlinkiPlonka
nie jeste, slavery :) ale milo by sie bylo spotkac... powiem ci ze zycie za granica strasznie dobija czasami... zwlaszcza w takiej sytuacji jak moja.... bez rodziny, bez faceta z kuzynem exmeza w jednym mieszkaniu ktoremu sie wydaje ze mozemy byc razem... powiem ci koopa!!!