Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LPkafeteriankaLP

Facebook Account Delete hehehe Lets Do It

Polecane posty

Podejście trzecie ~~ przewidując niczym wróżbita Maciej zakończone powodzeniem. Misja do wypełnienia - Nie próbować pod żadnym pozorem logować się na swoje konto. Już były 3 kasacje i najdłużej udało mi się wytrzymać 4-5ciu dni i wracało się tam bo wszędzie pełno tego facebooka w internecie, dosłownie wszędzie tylko widzę to "FB" aż mnie to już drażni. !!!!! ARGHH Facebook to zło. Zostanie usunięte. WszechZłodziej prywatności i czasu. A wy co sądzicie o tym całym fejsbuku? Jaką macie opinię? Jesteście świadomi w jakim syfie wy użytkujecie i na co jesteście narażeni i np. jak kiedyś była usterka na tym całym fejsie, że można było byle komu wleźć na czata i poczytać sobie albo odj***ć komuś lipę i powysyłać sobie jakieś ciekawej treści wiadomości do byle kogo?a pewnie nie macie pojęcia, że co chwile jakieś luki są które mogą syfu narobić, nie tylko na kompie?? Dobra rada Cioci Przemysławy

Gość mamucia pała
ŚMIAŁO!!! Mi za 4 razem udało się :)

Gość lalalalalalalalalalalajujuju
Wiadomo, że trochę szkoda mi będzie tych wszystkich znajomości internetowych które się zakończą. Na szczęście wszystkie wariaty mieszkają na tym samym osiedlu co ja i posiadają telefony komórkowe z których i tak częściej kożystamy niż z fejsa więc nic nie tracę usuwając facebooka bo to najsłuszniejszy wybór gdyż iż ponieważ facebook to także jedna wielka psiarnia phiiii. Jak już raz wbijesz dane swoje to nie usuniesz tego nigdy :D Chyba, że numer telefonu Wiadomości któych nie da się usunąć wszystkich i..... co raz to nowsze jakieś haczyki mają. .

Gość gość
nie mam problemu:classic_cool: bo nigdy nie założyłem tam konta:classic_cool: real w zupełności wystarcza:classic_cool: 🖐️