Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zonaci faceci to dno

Polecane posty

Gość gość

Najpiwrw podrywaja a potem znikaja za spodnica swojej zony. K***a zaqsze to samo, prosilam Boga zeby przeatal mi zsylac tych zonatych dwbili tylko dal troche prawdziwych przyjaciol. To nie, znowu napatoczyl sie jeden, zlalam go oczywiscie, ale mi smutno, k***a mam tego dosc. Po ch*j przylaza i rpbia burdel emocjonalny?

Gość zmija zygzakowata
bo sami maja burdel w srodku to usiluja go w kogos wcisnac ty nadajesz sie idealnie :D

Gość gość
Tak mi smutno znowu, obiecalam sobie ze nigdy przenigdy nie poczuje nic do zonatego zlamasa. Oni to robia specjalnie, nie chce k***a o nim myslec, niech s*******a

Gość gość
Dziewczyny znacie jakas odtrutke? Ale dobrze prawisz, burdel ma w sobie i chxial posprzatac, wyaypal mi kubel na glowe. Dopoki go zlewalam czulam sie awietnie a jak on mnie zlal to mi ambicja wysiadla

Gość gość
Dziewczyny znacie jakas odtrutke? Ale dobrze prawisz, burdel ma w sobie i chxial posprzatac, wyaypal mi kubel na glowe. Dopoki go zlewalam czulam sie awietnie a jak on mnie zlal to mi ambicja wysiadla

Gość gość

Gość gość
Jak sie zemscic?

Gość gość
gość Najpiwrw podrywaja a potem znikaja za spodnica swojej zony. K***a zaqsze to samo, prosilam Boga zeby przeatal mi zsylac tych zonatych dwbili tylko dal troche prawdziwych przyjaciol. To nie, znowu napatoczyl sie jeden, zlalam go oczywiscie, ale mi smutno, k***a mam tego dosc. Po ch*j przylaza i rpbia burdel emocjonalny? xxxxxxxSorry a ty niucha masz nie takiego ,ze nie wiesz ,ze zonaty ? Ludzie no przeciez nie zyjecie sami /Niemal kazdy o kazdym wszystko wie ,.Nawet w globalnej wiosce zwanej Warszawą ?

Gość gość
Nie nosil obraczki, w sumie nie wiem czy zonaty, ale zakladam ze tak, jest po 40