Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego faceci sa tak inteligentni

Polecane posty

Gość gość

I tak glupi zarazem. Emocjonalne, uczuciowe zera. Czy ten testosteron im sie tak w jajach przelewa ze sa kompletnie niewrazliwi?

Gość gość
Buduja k***a mosty, pisza ksiazki a nie potrafia zapamietac ze maja napisac smsa

Gość wiesslaw44
to wabik na idiotow ktorzy pod haslem madrosc rozumieja haslo inteligencja bardzo fajna sprawa do tego zeby wykopyrtnac kogos kto nie ma w sobie pokory :D

Gość gość
Wlasnie, bo madrosc to polaczenie wrazliwosci i inteligencji, a na ogol sa tylko inteligentni lug glupi

Gość mu name is Luka
nie ma nic gorszego niz inteligencja pozbawiona madrosci 010101001 kazda maszyna jest tylko tak madra jak jej programista

Gość gość
Ale ogolnie wszyatkim facetom udziela sie talent do manipulacji, jakby czegos nie pomieszali z rozmyslem i premedytacja to by nie byli soba

Gość gość
Nie spotkalam w zyciu calkiem prostodusznego faceta, ktory potrafi zlamac zasady bo sumienie go rusza.

Gość assawe ffff
Mądrość to wiedza i doświadczenie z których potrafi się korzystać. A co do nas facetów, tacy jesteśmy, bo zostaliśmy stworzeni do zapewnienia przetrwania rodzinie, a nie od pieszczenia się. Nie zajmujemy się małostkowymi sprawami, tylko większymi i w szerszym kontekście, planując na przyszłość. To kobiety sa małoskowe i koncentrują sie na pierdołkach.

Gość assawe ffff
Mądrość to wiedza i doświadczenie z których potrafi się korzystać. A co do nas facetów, tacy jesteśmy, bo zostaliśmy stworzeni do zapewnienia przetrwania rodzinie, a nie od pieszczenia się. Nie zajmujemy się małostkowymi sprawami, tylko większymi i w szerszym kontekście, planując na przyszłość. To kobiety sa małostkowe i koncentrują sie na pierdołkach.

Gość assawe ffff
gość Nie spotkalam w zyciu calkiem prostodusznego faceta, ktory potrafi zlamac zasady bo sumienie go rusza. - Zasady sa po to, żeby ich nie łamać. Kobiety nie mają zasad i godności, więc tego nie rozumieją.

Gość gość
Tylko slepy posluszny pacholek nigdy nie lamie zasad, taki co sie dla zasady da pokawalkowac

Gość gość
Nieprzejmowanie się twoimi pierdołami i jakimś durnym sms-em to nie żadna zarazem głupota tylko potwierdza inteligencję :-)

Mężczyzna musi być konkretny i zdecydowany musi być też twardy a nie kruchy, przekłada się to na nasz poziom okazywanych emocji. Wolimy wyrażać uczucia w sposób bardziej konkretny niż rozczulać się co chwilę.

Gość gość
Jak zasady nie pasuja do mojej moralnosci to je lamie, bo mam swoj rozum

Gość gość
...jak ci nie pasuje to znajdź sobie przygłupa podobnego do siebie i sms-ujcie sobie do usranej śmierci ;-)

Gość gość
Faceci sa jak walec, jak im se kaze rosjechac ziemie ro rozjada wszystko, dlatego jestescie miesem armatnim

Gość dfsfds
To kobiety sa małostkowe i koncentrują sie na pierdołkach. bzdury.. Ogladanie meczu polskiej reprezentacji - 72 miejsce na swiecie to własnie pierdoły... NA meczu z Czarnogórą było 40 tys widziów ..,a powinno być 4 tys ..

Gość gość
No powyzywaj sie zakompleksiony d*pku. Sa tak mescy ze w imie swojwgo wiecznie twardego k***sa , krzywdza innych

Gość assawe ffff
gość Tylko slepy posluszny pacholek nigdy nie lamie zasad, taki co sie dla zasady da pokawalkowac - Tylko bezwartościowe odpady łamią zasady. Takim ludziom nie można ufać, są jak Yusk!

Gość assawe ffff
gość Jak zasady nie pasuja do mojej moralnosci to je lamie, bo mam swoj rozum - Gdybyś miał/a rozum, to byś wiedział, że sam tworzysz swoje zasady.

Gość gość
Sam sobie zaprzeczasz. Ja nie potrzebuje zasad, bo mam silne poczucie moralnosici i przyzwoitosci, to jest to czego glupki nie maja dlatego potrzevuja zasad jak kostura

Gość gość
Tesla byl bezwartosciowym odpadem, Kopernik tez hie hie

Gość gość
Ten swiat funkcjonuje dzieki prawdziwym wariatom i szalencom, ktorzy popchneli rozwoj cywilizacyjny, ktorzy w d***e mieli zasady

Ja tam mogę być nawet odpadem a o sms-ach i tak raczej pamiętał nie będę a wszystkim paniom gratuluję że z takimi d*pkami się wiążą

Kobiety są akurat statystycznie inteligentniejsze od mężczyzn :). A to czy ktoś jest bezuczuciowym d*pkiem nie ma nic do inteligencji czy mądrości. Pozdro

Gość gość
Nauka dyscypliny jest potrzebna zebys mogl sie bez niej obejsc. Tak jak uczysz sie grac i potrzebujesz nut, a jak juz umiesz to ich nie potrzebujesz kpw pacholku?

Gość gość
Ja lubie małych, ciepłych misiów :)

Gość gość
Ja chyba tez ale spodziewac sie ze facet napisze smsa tak jak obiecal to tak jak spodziewac aie ze kobieta zbuduje most. Niby takie proste i latwe

Gość gość
TheNawojka Kobiety są akurat statystycznie inteligentniejsze od mężczyzn usmiech.gif. x Bździny - średnia inteligencji jest jednakowa. Wśród mężczyzn jest więcej jest geniuszy (kompensowanych oczywiście przez głupców), natomiast kobiety są zasadniczo średnio-inteligentne. O ile średnia inteligencja nas nie różni, to posiadanie honoru już tak - kobiety go po prostu nie posiadają.