Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Dlaczego faceci sa tak inteligentni

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

I tak glupi zarazem. Emocjonalne, uczuciowe zera. Czy ten testosteron im sie tak w jajach przelewa ze sa kompletnie niewrazliwi?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Buduja k***a mosty, pisza ksiazki a nie potrafia zapamietac ze maja napisac smsa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesslaw44
to wabik na idiotow ktorzy pod haslem madrosc rozumieja haslo inteligencja bardzo fajna sprawa do tego zeby wykopyrtnac kogos kto nie ma w sobie pokory :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wlasnie, bo madrosc to polaczenie wrazliwosci i inteligencji, a na ogol sa tylko inteligentni lug glupi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mu name is Luka
nie ma nic gorszego niz inteligencja pozbawiona madrosci 010101001 kazda maszyna jest tylko tak madra jak jej programista

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale ogolnie wszyatkim facetom udziela sie talent do manipulacji, jakby czegos nie pomieszali z rozmyslem i premedytacja to by nie byli soba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie spotkalam w zyciu calkiem prostodusznego faceta, ktory potrafi zlamac zasady bo sumienie go rusza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assawe ffff
M膮dro艣膰 to wiedza i do艣wiadczenie z kt贸rych potrafi si臋 korzysta膰. A co do nas facet贸w, tacy jeste艣my, bo zostali艣my stworzeni do zapewnienia przetrwania rodzinie, a nie od pieszczenia si臋. Nie zajmujemy si臋 ma艂ostkowymi sprawami, tylko wi臋kszymi i w szerszym kontek艣cie, planuj膮c na przysz艂o艣膰. To kobiety sa ma艂oskowe i koncentruj膮 sie na pierdo艂kach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assawe ffff
M膮dro艣膰 to wiedza i do艣wiadczenie z kt贸rych potrafi si臋 korzysta膰. A co do nas facet贸w, tacy jeste艣my, bo zostali艣my stworzeni do zapewnienia przetrwania rodzinie, a nie od pieszczenia si臋. Nie zajmujemy si臋 ma艂ostkowymi sprawami, tylko wi臋kszymi i w szerszym kontek艣cie, planuj膮c na przysz艂o艣膰. To kobiety sa ma艂ostkowe i koncentruj膮 sie na pierdo艂kach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assawe ffff
go艣膰 Nie spotkalam w zyciu calkiem prostodusznego faceta, ktory potrafi zlamac zasady bo sumienie go rusza. - Zasady sa po to, 偶eby ich nie 艂ama膰. Kobiety nie maj膮 zasad i godno艣ci, wi臋c tego nie rozumiej膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tylko slepy posluszny pacholek nigdy nie lamie zasad, taki co sie dla zasady da pokawalkowac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nieprzejmowanie si臋 twoimi pierdo艂ami i jakim艣 durnym sms-em to nie 偶adna zarazem g艂upota tylko potwierdza inteligencj臋 :-)

Udost臋pnij ten post

M臋偶czyzna musi by膰 konkretny i zdecydowany musi by膰 te偶 twardy a nie kruchy, przek艂ada si臋 to na nasz poziom okazywanych emocji. Wolimy wyra偶a膰 uczucia w spos贸b bardziej konkretny ni偶 rozczula膰 si臋 co chwil臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak zasady nie pasuja do mojej moralnosci to je lamie, bo mam swoj rozum

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
...jak ci nie pasuje to znajd藕 sobie przyg艂upa podobnego do siebie i sms-ujcie sobie do usranej 艣mierci ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Faceci sa jak walec, jak im se kaze rosjechac ziemie ro rozjada wszystko, dlatego jestescie miesem armatnim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfsfds
To kobiety sa ma艂ostkowe i koncentruj膮 sie na pierdo艂kach. bzdury.. Ogladanie meczu polskiej reprezentacji - 72 miejsce na swiecie to w艂asnie pierdo艂y... NA meczu z Czarnog贸r膮 by艂o 40 tys widzi贸w ..,a powinno by膰 4 tys ..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No powyzywaj sie zakompleksiony d*pku. Sa tak mescy ze w imie swojwgo wiecznie twardego k***sa , krzywdza innych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assawe ffff
go艣膰 Tylko slepy posluszny pacholek nigdy nie lamie zasad, taki co sie dla zasady da pokawalkowac - Tylko bezwarto艣ciowe odpady 艂ami膮 zasady. Takim ludziom nie mo偶na ufa膰, s膮 jak Yusk!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 assawe ffff
go艣膰 Jak zasady nie pasuja do mojej moralnosci to je lamie, bo mam swoj rozum - Gdyby艣 mia艂/a rozum, to by艣 wiedzia艂, 偶e sam tworzysz swoje zasady.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sam sobie zaprzeczasz. Ja nie potrzebuje zasad, bo mam silne poczucie moralnosici i przyzwoitosci, to jest to czego glupki nie maja dlatego potrzevuja zasad jak kostura

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tesla byl bezwartosciowym odpadem, Kopernik tez hie hie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ten swiat funkcjonuje dzieki prawdziwym wariatom i szalencom, ktorzy popchneli rozwoj cywilizacyjny, ktorzy w d***e mieli zasady

Udost臋pnij ten post

Ja tam mog臋 by膰 nawet odpadem a o sms-ach i tak raczej pami臋ta艂 nie b臋d臋 a wszystkim paniom gratuluj臋 偶e z takimi d*pkami si臋 wi膮偶膮

Udost臋pnij ten post

Kobiety s膮 akurat statystycznie inteligentniejsze od m臋偶czyzn :). A to czy kto艣 jest bezuczuciowym d*pkiem nie ma nic do inteligencji czy m膮dro艣ci. Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nauka dyscypliny jest potrzebna zebys mogl sie bez niej obejsc. Tak jak uczysz sie grac i potrzebujesz nut, a jak juz umiesz to ich nie potrzebujesz kpw pacholku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja lubie ma艂ych, ciep艂ych misi贸w :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja chyba tez ale spodziewac sie ze facet napisze smsa tak jak obiecal to tak jak spodziewac aie ze kobieta zbuduje most. Niby takie proste i latwe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
TheNawojka Kobiety s膮 akurat statystycznie inteligentniejsze od m臋偶czyzn usmiech.gif. x B藕dziny - 艣rednia inteligencji jest jednakowa. W艣r贸d m臋偶czyzn jest wi臋cej jest geniuszy (kompensowanych oczywi艣cie przez g艂upc贸w), natomiast kobiety s膮 zasadniczo 艣rednio-inteligentne. O ile 艣rednia inteligencja nas nie r贸偶ni, to posiadanie honoru ju偶 tak - kobiety go po prostu nie posiadaj膮.

Udost臋pnij ten post