Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obawy

Polecane posty

Gość gość

witam. mialam cykl wywolany luteiną. Miesiaczke dostalam wieczorem ok 21 a pierwsza tabletkę wziełam rano ok 7. (pierwze opakowanie).Po 4 tabletce do pochwy na palcu mogła zostać wprowadzona znikoma ilość nasienia. Bralam tabletki regularnie do konca. odstawilam we wtorek. czwartek: z rana malutkie plamienie piątek: z rana krwawienie i w poludnie tez sobota: krwawienie niedziela: krwawienie (do godz ok 16) poniedzialek: malutkie krwawienie z rana wtorek i środa: plamienie bolą mnie piersi, kluje w jajniku raz w lewym raz w prawym. Robiłam test 24 dni po sytuacji z rana negatywny i 25 dni popoludniu tez negatywny. Byłam u gin i powiedziala, że owulacji w tym cyklu nie było. byłam wczorj, kiedy wystepowalo male plamienie. MOje pytanie brzmi: Czy istnieje ryzyko ciąży? czy w cyklu bezowulacyjnym istnieje ryzyko zajścia w ciaze pozamaciczna? Czy byłam wtedy płodna?

Gość gość
czy ty wiesz jak powstaje zarodek? do tego potrzeba komórki jajowej i plemnika . Jak nie było owulacji (jajeczkowania) to z samego plemnika ciąży być nie może. Może zanim zacznie się uprawiać seks warto dowiedzieć się jak działa nasz organizm. Chyba trzeba wrócić do podstawówki , bo wtedy tego uczą.

Gość gość
wiem, ale czy bylam wtedy plodna? 4 dzien cyklu//

Gość gość
i cykl wywoalny luteinąą