Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna546

Co zrobić

Polecane posty

Gość Samotna546

Chłopak wyjechał do Anglii do pracy. Zostałam sama razem z moimi kłopotami. Nie ma go i jest mi smutno. Wczoraj napisał mi że spotkamy się dopiero na wiosnę :( ja powiedziałam mu że nie wiem czy my i to wszystko ma sens. Kocham i tęsknię, ale zastanawiam się czy nie skończyć tego wszystkiego i czy nie zostać sama. Co mi radzicie bo nie wiem co zrobić. Proszę pomóżcie.

Gość gość
A dlaczego do Anglii nie ma roboty tu????

Gość Samotna546
Wyjechał tam bo tu nie mógł nic znaleźć

Gość gość
I chyba nie myślisz, że do wiosny będzie Ci wierny?

Gość gość
A czemu nie szykuję dla ciebie miejsca tam? Pracujesz, studiujesz? Myślę, że nie opłaca ci się czekać na niego, chyba ze długo się znacie i ufacie i tak dalej, ale nie chcesz chyba widzieć go na wiosnę przez 2 tygodnie, a potem on znowu tam wyfrunie? W takim wypadku czekanie nie ma sensu :/

Gość gość
Dlaczego nie pojechałaś z nim?????

Gość Samotna546
Nie mogłam pojechać bo mam szkołę. Znam się z nim dwa lata. Mówi że mnie kocha. Ja nie wiem już co robić żeby przestać myśleć o tym :(

Gość gość
Żadnych realnych szans na ten związek nie widzę.....:-)

Gość gość
Mi też mówił ,że kocha.....hehe

Gość gość
Główne pytanie, to czy on wiosną wróci do Polski na zawsze, czy tylko na urlop? A nie zaprasza ciebie na wakacje, ferie świąteczne czy zimowe? Przecież ogromna część związków się rozpada przez taką rozłąkę. Czy po prostu jesteś za młoda, żeby sobie fruwać do Anglii?

Gość Samotna546
Powiedziałam mu żeby narazie dał mi czas i nie kontaktował się ze mną bo muszę wszystko przemyśleć ale ja nie mam pojęcia co będzie dalej

Gość Samotna546
Zaproponował mi że w przyszłe wakacje zabierze mnie gdzieś. Z tego co mówił to ma przyjeżdżać na urlopy, nie na stale do polski. Ja nie mogę wyjechać bo mam szkole i muszę ją skończyć. Został mi jeszcze jeden rok technikum.

Gość gość
Ech, mieć urlopowego chłopaka, niefajna rzecz :/ Lepiej albo uwolnijcie się od zobowiązania już teraz, albo kończ niewiadomo po co technikum i jedź zasuwać na taśmie w Anglii, jeżeli tylko potrafisz sobie wyobrazić opuszczenie rodziny i koleżanek dla tego właśnie jednego człowieka.

Gość gość
oby wam sie udalo tak malo par przetrzymuje rozstanie w dodatku wyjechal do kurwidola UK oj oj ....troche doopa proba dla jego charakteru

Gość gość
Mój chłopak próbując mnie namówić na wyjazd razem z nim sam się niemal przyznał, że będąc tak daleko mógłby się skusić na inne kobiety, bo przecież on ma potrzeby :/

Gość Samotna546
Nie wiem czy wyjechała bym za granicę gdybym skończyła szkołę. Za dużo ludzi i spraw miała bym do zostawienia. Czuje się opuszczona i zostawiona sama sobie. Czasami wkurzam się na niego, ale kocham go i wiem że ja go nie zostawię dla innego. On też mi tak mówił że inne go nie obchodzą ...