Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

znowu będę niemodna

Polecane posty

Gość gość

nie mam kurtki na jesień ani butów, z balerinek bede musiała prosto przeskoczyć w długie czarne kozaki, które bede nosić juz 4.sezon, wszystko mam mega stare, chciałam bym sobie coś kupić, ale średnio zostaje mi co miesiąc 30 zł...więc nie zaszaleję, chory kraj, ale w sumie może i nie bo w koło same wystrojone dziewczyny, bede szczera zazdroszcze wam!

Gość gość
ja to samo tylko mam jeszcze trampki, rurki w kolorze jasny brąz bym sobie kupiła i płaszczyk jesienny chce ale nie mam za co... jak bede miec wolne 30 zl to ide na szmaty

Gość gość
ja juz wole byc niemodna niz wygladac jak pajac

Gość gość
tez chyba pojde do ciuchow, może jakąś kurtke na jesień znajdę

Gość gość
w dzisiejszych czasach jak jestes nie modna to wyglądasz jak pajac

Gość mutant z ringu
wolałbym spotykać się z niemodnie ubraną kobietą mającą coś w głowie niż z wystrojoną pindą mającą próżnie zamiast mózgu. Nie masz kasy, ale to nie powód żeby się tym przejmować.

Gość gość
Wiem cos o tym. Pamietam takie czasy bardzo dobrze, kiedy buty i kurtke mialam na kilka sezonow. Nie kupowalam rzeczy modnych tylko rzeczy neutralne. Wszystko szaro bure, czarne, bo te kolory zawsze sa "modne".

Gość gość
Ja mam to samo. Buty musze kupić jakieś chińskie najtańsze bo na lepsze mnie nie stać, a jak kupie buty to o kurtce mogę zapomnieć, a nie mam żadnej bo ta z zeszłego roku się rozwaliła. Mam taki stary beznadziejny płaszcz od ciotki to może go jakoś przerobię, skróce na maszynie itd bo nie mam innego wyjścia...

Gość gość
wspolczuje, może cię pocieszy, że ja też nie mam pracy i nie chodze modnie ubrana :/

Gość gość
Ale jest na to sposob :) Trzeba zainwestowac w modne dodatki. Chusty, apaszki, bronzoletki, kolczyki, szale, brozki ... W tedy nawet niemodny struj moze zrobic sie ciekawy:)

Gość fgdgd
ale marudzicie wczoraj w ciucholandzie wydałam 50 zł a kupiłam - jesienny płaszcz z vero mody - spodnie adidas - bluza polarowa - spodenki w kratkę same firmówki nieznoszone także nie narzekać tylko do ciucholandu tak można się ubrać w najlepsze jakościowo rzeczy

Gość gość
idź na szmateks.

Gość gość
sprawdzaj stronę gumtree pl tam jest kategoria oddam za darmo, często kobiety oddają ubrania

Gość gość
A ja ostatnio kupiłam kurtkę za 260 zł w a brakło mi na buty ! Teraz te zimowe kozaczki są od 100 w górę to ja narzekam a widzę że macie gorzej wcześniej też chodziłam w szmatach kilka lat był okres że przez rok nie miałam kupione nic nowego! Bardzo dobrym pomysłem są dodatki apaszki ,teraz staram sie wyglądać ładnie modnie i przyciągać wzrok uderzam w kolory nie podstawowe bo tyle szarości na tych ulicach nie którym paleta barw to tylko dwa kolory czarny i szary! Nuda