Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzoankolins

Joan Collins ma 80 lat

Polecane posty

Gość dzoankolins

Szoke. Wyglada tam samo jak w Dynastii gdzie miała 50. tylko starsze rysy. Nie wiem czy ponaciagana czy nie, ale i tak swietnie wyglada jak na te lata. Na ulicach wszystkie kobiety w tym wieku to wszystkie siwe wlosy obciete na krotko albo chusta na glowie i suknia typu burka. Zadna nawet w ulamku procenta o siebie na zadba, caly czas panuje jakas opinia ze skoro emerytka to tylko do smierci powinna sie szykowac.

Gość gość
to nie sprawa zadbania tylko dobre geny

Gość gość
ma szczescie dozyc tak dlugo w dodatku w dobrobycie a jesli chodzi o wyglad przeciez oficjalnie sie przyznala do poprawiania urody prz pomocy skalpela i co z tego? stac ja niech robi cieszy sie dluzej ladnym wygladem

Gość gość
Gdyby nasze emerytki mialy tyle kasy co J.Collins,to na pewno tez wygladalyby inaczej.

Gość dzoankolins
No juz bez przesady. Nie trzeba miec milionow na koncie zeby zrobic normalna fyzure i kupic jakas porzadna suknie a nie worek pokutny.

Gość gość
kukła naszpikowana botoxem i silikonem :o

Gość xiądzMatorucha
i na dodatek jak zje snykiersa to się zamienia w chłopaka z brodą

Gość gość
To nie tylko Joan Collins Wystarczy wyścibić nos na zachód gdzie starzy ludzie są zadowoleni i uśmiechnięci do końca Ubrani na jasno, fryzurki fajne i aktywni Wiadomo że kasy mają, nie martwią się co włożyć do garnka to i mogą o siebie dbać I to szczęście po nich widać

Gość gość
wedlug mnie to wygląda na swoje lata, widać że to star***a tyle że ponaciagana :/ w dynastii miala te 40-50 lat ale jednak była świeższa, a teraz to taka kukła. Swoją drogą zawsze mnie dziwi jak kobiety 40-50 lat uważają się już za stare... stara to jest 80latka wlasnie.